Galerija Selena Gomez Selena Gomez Selena Gomez +4 Selena Gomez

Za vikend se održala dodjela nagrada Golden Globes o kojoj se ne prestaje pričati. Bilo je ovdje puno slavnih osoba i događalo se svašta! Od poljupca novog slavnog para, preko divnih haljina do šaputanja i groznih šala koje se naljutile mnoge.

Mi ćemo se ovog puta fokusirati na nokte. Točnije na nokte Selene Gomez. Na crvenom je tepihu prošetala u asimetričnoj crvenoj haljini koja se nekima svidjela, a po drugima je bila veliki modni promašaj. Od nakita je Selena nosila puno narukvica, prstenja, a u fokusu su bili i njeni tamni nokti. Poznati maniker slavnih Tom Bachik zna ponekad podijeliti informacije o proizvodima koje je koristio na noktima slavnih.

Crni nokti Što je to teorija crnih noktiju? Evo zašto bi i ti trebala staviti crne nokte, a imamo i ideje za manikure

Tako je i sada otkrio koji je to lak i nijansu koristio za Seleninu manikuru. I radi se o jednom drogerijskom favoritu. To je samo dokaz da drogerijski proizvodi nisu „za baciti“ jer ako ih nose slavni poput Selena na crveni tepih, ne mogu biti loši.

 

 

Selena je tako nosila Essie lak za nokte u nijansi „Licorice“. Radi se o crnoj nijansi, koja je savršeno išla uz boju njene haljine. Tom Bachik je rekao i da je stavio dva bogata sloja laka. Na njega nije stavljao nikakav dodatni sloj, već je samo dodao ulje za zanoktice i to je bilo to. To je ulje pomoglo dati i malo sjaja laku.

 

 

Ovo je samo još jedan dokaz da nikada ne treba podcjenjivati drogerijske proizvode jer oni mogu biti itekako dobri i kvalitetni.

Što su slavni nosili na crvenom tepihu sinoć: 12 izgleda s Golden Globesa koji su zapeli za oko Selena Gomez Margot Robbie Taylor Swift +9 Billie Eilish

Selena Gomez manikura nokti Golden globes drogerijski lak za nokte koji je koristila točna nijansa

Još vijesti