Slika nije pronađena

Selena Gomez je već u nekoliko navrata pokazala da nema ništa protiv Hailey, a sada je i Hailey pokazala da nema ništa protiv Selene i podržala njen posljednji veliki uspjeh na suptilan, ali i dalje vidljiv, način.

Postoji li hejt između Selene i Hailey zbog Justina? Izgleda da ipak ne! Iako su svi uvjereni da Hailey ima nešto protiv Selene, sada je pokazala da nema razloga za takvim govorkanjima jer jednostavno nisu istina. Dala je podršku Seleninom uspjehu na suptilan način, ali svima je zapelo za oko. Prošli je tjedan časopis Elle otkrio da je na naslovnici njihovog novog izdanja Selena Gomez – i izgleda apsolutno predivno.

I s tim se slaže i Hailey, jer kako su ljudi skužili, lajkala je ovu objavu i s time stala na kraj glasinama koje su opet počele kružiti. Naime, već neko vrijeme fanovi ističu kako Hailey Selena nije draga jer Justin ima njen portret tetoviran na ruci. Sigurno ni tebi ne bi bilo drago da ti dečko ima tetovažu bivše cure, ali Hailey je pokazala da ju to ipak ne smeta toliko koliko su svi mislili. Nema razloga da zbog toga ima nešto protiv Selene.

Iako je to samo lajk i ne čini se kao nešto važno, ipak šalje određenu poruku.

Pogledajte još:

Jennifer Lopez potpisala suradnju s Netflixom - snimaju se već dva nova filma

Jacob Elordi ne voli glumiti Nou u 'The Kissing Boothu'? Rekao je i zašto

Selena Gomez snimila video kako ju trola osmogodišnja sestra – 'Sramotiš me'

celebrity Selena Gomez hailey bieber

Još vijesti