Galerija selena gomez Selena Gomez - 6 Selena Gomez - 5 +3 Selena Gomez - 4

Možeš li zamisliti i jedan dan svog života bez korištenja interneta? I to u bilo koje svrhe! Kako interneta, tako i društvenih mreža, jer i one su njegov dio. E pa Selena može. Sve je šokirala kada je otkrila koliko dugo nije bila na internetu.

Iako Selena ima hrpu pratitelja na društvenim mrežama, izgleda da objave ne stavlja sama, već to umjesto nje radi netko drugi. U jučerašnjem gostovanju u emisiji 'Good Morning America' Selena je otkrila da se odrekla interneta u korist svog mentalnog zdravlja. Otkad ne ide na Internet i na društvene mreže život joj se u potpunosti promijenio i puno je sretnija.

Slika nije pronađena Kako si pomoći kada se osjećaš posebno depresivno i loše: Selena Gomez radi ove 3 stvari na takve dane

Uživa u sadašnjem trenutku, više se druži s ljudima i osjeća da joj je život normalniji. Iako je svjetski popularna zvijezda. I onda je rekla koliko dugo nije bila na internetu – i sve je šokirala tom informacijom. Četiri i pol godine! Ovo je itekako iznenadilo jer Selena je 5. najpraćenija osoba na Instagramu. Međutim, kaže da Instagram nije dobar za njeno mentalno zdravlje i da nema aplikaciju na svom mobu već barem 3 godine.

Previše se prije fokusirala na komentare ispod objava i dopuštala je nepoznatim ljudima da utječu na njeno raspoloženje i samopouzdanje. Zbog hejterskih i provokacijskih je komentara padala u depresiju i shvatila je da joj to u životu ne treba. Iako redovito možeš vidjeti njene objave na društvenim mrežama, nemoj zaboraviti da je Selena slavna zvijezda i da ima ljude koji se bave njenim društvenim mrežama. Kao što je slučaj i s brojnim drugim celebovima, jer najčešće nisu nikada oni ti koji stavljaju objave.

Camila Cabello Camila o pritisku javnosti zbog svog izgleda: 'Uvlačila sam trbuh i zadržavala dah toliko da me sve boljelo'

twilight i kim karadashian Veze slavnih osoba za koje su svi uvjereni da su fejk: Ovih su 7 bile samo predstava za javnost?

Selena Gomez celebrity bez interneta društvene mreže

Još vijesti