Galerija Selena Gomez Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 3 +6 Selena Gomez - 4

Selena Gomez već je nebrojeno puta pokazala da odlično barata make up trikovima. Često snima videa kako se sprema, a skoro u svakome od njih otkrije neki novi trik.

Iako smo već navikli gledati videa od Selen Gomez u kojima se šminka, ne možemo se naviknuti na to koliko je puna novih i drugačijih ideja šminkanja, a da joj svaki ispadne dobro. Do sada je već pokazivala i različite načine nanošenja maskare kako bi trepavice izgledale duže i bolje, a sada je pokazala i svoj način konturiranja. U videu svoju make up rutinu započinje primerom i korektorom te popunjavanjem usana. Tek nakon toga koristi bronzer i to koristi bronzer u stiku, a ne onaj u kamenu ili tekući. 

 

@selenagomez @Rare Beauty #rarebeauty ♬ Problem With You - Sabrina Claudio

 

Nanosi ga ispod jagodica i po gornjoj strani ćela, ali ga ne koristi onako kako drugi koriste bronzer u stiku. Ona ne radi samo crte i linije po dijelovima lica koje želi iskonturirati, već umjesto njih radi veće i debele točke na čelu. Crtu bronzerom radi samo na obrazima, odnosno ispod jagodica, a i blenda ga na skroz drugačiji način - u tome je najveća tajna njezine dobre konture, a to je pokazala i u videu.

Selena Gomez Selena Gomez ima jednostavan trik kako da uvijek izgledaš dobro na selfijima i fotkama

Bronzer blenda uz pomoć četkice, ali kružnim pokretima prema gore, odnosno prema očima, tako da ga ne trlja samo po jednom te istom mjestu već tim pokretima daje podignut izgled lica, a i kontura joj sjeda bolje. Njezina kontura na kraju izgleda odlično, a očito da je tajna u drugačijem nanošenju, kao i u drugačijem blendanju bronzera u stiku.

Selena Gomez - 1 Selena Gomez otkrila da ju je sram jedne naslovnice albuma – bilo joj je bed tako pozirati [FOTO]

Selena Gomez Selena otkrila detalj iz prošlosti – jedna stvar ju je uporno kočila u glumačkoj karijeri

Selena Gomez trikovi šminkanje make up kontura bronzer celebrity

Još vijesti