Badić

Kupovina badića je stresan shopping. Iako inače volimo shopping, ovo je jedna situacija kada se mnoge cure neće osjećati ugodno. U badiću nam posebno samopouzdanje krene padati.

Kada biramo badiće, posebno nam krenu na svjetlo dana izlaziti sve nesigurnosti koje imamo o svom tijelu i izgledu. Ne pomažu nekada niti svjetla u kabinama u dućanu kada ih isprobavamo. Kod kupovine badića je bitno da ti stoji kako treba, a ne da ga moraš non stop popravljati, da ti ništa ne ispada iz njega, i da ti je udoban. Inače se nećeš osjećati ugodno u njemu. Da bi se osjećali što samopouzdanije i bolje u badićima, pali smo pod neke mitove o bikinijima i badićima. U ovih 8 stvari nemoj vjerovati jer nisu istina.

Selena Gomez Selena Gomez se ne srami pokazati svoje tijelo u badiću – i svima nam treba biti inspiracija za ljeto

1.Donji dio bikinija s većim prekrivanjem će pomoći da ti stražnjica izgleda manje
Ako više pokriješ - to će ovaj dio tijela veće izgledati. To ne znači da trebaš birati bikini gaćice koje su toliko male da ti je sve otkriveno, ali ne moraš niti tražiti neke koje će sve prekriti. Možeš gledati gaćice s visokim izrezom na bokovima, to će pomoći da ti fokus bude na nogama i da izgledaju dulje. Nemoj sakrivati svoje obline jer što ih više skrivaš, to ih zapravo više naglašavaš.

2.Print će pomoći da sakriješ nedostatke
Neće, kada jednodijelni badić ima print po sebi ili neke sličice, to će učiniti da izgledaš šire, veće, deblje. Iznimka je kada badić ima neki mali detalj, u tom slučaju, to čak može biti i laskavo.

 

 

3.Ako želiš izgledati mršavije, nosi crni badić
Iako je ovo djelomično istina, nije u potpunosti. Crna nije jedina boja u kojoj ćeš izgledati mršavije. Nemoj se toliko ograničiti pri kupnji badića. Možeš baciti oko i na boje poput mornarsko plave, smeđe, crvene kao vino ili kaki boje. One će pomoći isto kao i crni. Svakako gledaj i svoju boju kože jer ako si skroz blijeda kao Edward iz „Sumraka“, crna možda nije najbolje rješenje.

4.Bikini mogu nositi samo cure koje su super mršave
Nije istina! Ne moraš izgledati kao Bella Hadid da bi mogla nositi bikini. Pa što onda ako imaš jača bedra ili ti se ističe malo trbuh? I dalje možeš nositi bikini, samo trebaš pronaći model koji će tebi dobro stajati.

 

 

5.Bijeli badići su veliko NE jer su prozirni
Ukoliko bježiš od bijelih badića, ne moraš. Mnogi ne žele niti razmotriti mogućnost bijelih badića jer svi znaju da su oni prozirni. E pa to nije istina. Bijeli badići ne moraju biti prozirni. Hoće li biti proziran ili ne, ovisi o kvaliteti. Biraj dućane i brendove koji su kvalitetniji i gledaj da badić ima podstavu, da nije samo jedan sloj tkanine, već dva.

Poziranje Poziraj sa samopouzdanjem u badiću: 14 poza u kojima se možeš fotkati na plaži

6.Gaćice visokog struka će sakriti trbuščić
Samo će ga dodatno naglasiti. Tu će sve ovisiti i o modelu badića. Ako ima deblju traku oko struka, koja će te stisnuti, možeš ga sakriti, ali ako to nema, onda ćeš ga naglasiti. Pogotovo kada se pogledaš s boka. Iskoristi neko prekrivalo koje ćeš nositi na plaži preko badića ako te to toliko brine. Tako ćeš najbolje sakriti trbuh.

 

 

7.Jednodijelni badići su dosadni i za stare gospođe
Ovo je pogotovo u posljednje vrijeme samo mit i ništa više. Hrpa brendova ima jednodijelne badiće koji nikako ne izgledaju niti dosadno, a niti za gospođe. Tu su izrezi i razni drugi detalji zbog kojih izgledaju kul. Baci oko i na njih, nemoj ih samo tako odmah prekrižiti u glavi.

8.Veličina badića je ona kakvu nosiš i inače s odjećom
Još nešto čime se ne bi trebala voditi pri kupovini badića. Često se dogodi da ti zapravo treba badić u manjoj veličini nego što je odjeća koju nosiš. Nekada čak i nećeš imati u istoj veličini gornji i donji dio. Sve je to okej i normalno. Želiš da ti stoji što je bolje moguće i da ti grli tijelo taman, ni prejako niti da je prelabavo. Najčešće ćeš to dobiti upravo s veličinom koja je za jednu manja od odjeće koju nosiš.

badic Bikini Ljeto kupovina badića mitovi o badićima nisu istine nošenje badića pomoć kod kupovine badića

Još vijesti