Badić

Kupovina badića nekada zna biti prava noćna mora. Pronaći neki koji ti stoji dobro i u kojem se osjećaš samopouzdano nije uvijek tako lako kako se čini. Ovaj će ti vodič pomoći pronaći neki za tvoju veličinu grudi.

U badiću bi se trebala osjećati sigurno, u smislu da ne moraš stalno brinuti da će ti neki dio tijela skliznuti i da ćeš kupaćima oko sebe pokazati malo previše. To je problem s kojim se nekada susreću cure s više oblina, a cure s manje oblina pokušavaju pronaći one modele koji će im pomoći vizualno učiniti grudi bujnijima. Kakve je onda badiće najbolje birati ako imaš manje grudi, a kakve ako imaš veće grudi? I za jedne i za druge imamo nekoliko opcija za koje je sigurno da će ti dobro stajati. Bilo da nosiš jednodijelni ili dvodijelni badić, kada gledaš njegov gornji dio, gledaj da izgleda nekako ovako.

Cure s manjim grudima

Košarice koje imaju push up efekt
Ako želiš da ti grudi izgledaju vizualno veće, gledaj da ti badić obavezno ima podstavu. Čak i da nema push up efekt, svejedno će pomoći. Ako još ima i push up – jackpot!

 

 

S pravokutnim izrezom
Nećeš često vidjeti ovakve badiće, ali mogu izgledati jako lijepo i čak pomalo luksuzno. Divno će stajati na curama s manjim grudima.

Badići Kakvi se badići nose ove godine? 7 stilova koje ne prestajemo viđati na plažama i fotkama

Dublji izrez
Za one s većim grudima ovo može biti jako riskantno, ali za tebe ne. Pogotovo ako tražiš neki malo više sexy badić. Ako ima malo dublji dekolte, gledaj samo da ti je badić prave veličine jer ako je i malo prevelik, mogao bi ti se previše pomicati i otkriti previše.

 

 

S volančićima
Cure koje imaju manje grudi mogu gledati i badiće koji na ovom dijelu imaju neke detalje poput volančića. I oni mogu pomoći da ti prsa vizualno izgledaju bujnije, a usput su i slatki detalj.

Namreškani na grudima
Osim volančića, možeš gledati i badiće koji su namreškani na gornjem dijelu – na bilo koji način. Dobro će stajati i curama s većim grudima, ali za tvoje bi mogli napraviti najviše.

 

 

Cure s većim grudima

Sa žicom
Treba ti potpora, a badići sa žicom daju vjerojatno najbolju potporu. Tu si sigurna da će sve stajati kako treba.

 

 

Sa širokim naramenicama
Još jedna stvar koja osigurava sigurnost su široke naramenice. Želiš badić koji će ti dobro držati grudi i iz kojeg neće biti lako da samo tako nešto „izleti“.

Badići Dokaz da jednodijelni badići nisu niti malo dosadni: 15 komada iz aktualne ponude koji su itekako kul

S vezanjem oko vrata
Ove su godine u trendu badići koji se vežu oko vrata i jedan je od trendova na koji možeš bez problema uskočiti.

 

 

Sportski modeli
Ima i fora sportskih modela. Ukoliko si netko tko je na plaži jako aktivan i nije da se samo sunčaš i ležiš, u tom bi ti slučaju ovo mogao biti najbolji izbor.

S ramenicama koje se daju podešavati
Uvijek je korisno ako se ramenice na badiću mogu podesiti baš po tvom tijelu, a pogotovo bi ti ovo moglo dobro doći ako imaš veće grudi – da možeš što bolje učvrstiti badić.

badic kupaći kostim koji badić odabrati Bikini Veličina grudi manje grudi učiniti grudi vizualno većima veće grudi badići za cure s oblinama badići potpora za grudi Moda

Još vijesti