Galerija Veronika Rosandić Lea Stanković Zoe Bakalov +12 Emili Dragaš

Ako je i tebi ljetni hobi dodavanje novih badića u svoju već postojeću kolekciju, onda ćeš sada dobiti još inspiracije za ovu godinu. Badića nikad dosta! Napravili smo ti pregled ovogodišnjih favorita balkanskih influencerica – možda ti daju ideju što nositi na plažu.

Neki su na putovanjima, drugi na moru, treći na rijeci, a neki se samo sunčaju u svom dvorištu, ali sezona badića je otvorena! Temperature su se popele dovoljno visoko da krenemo tražiti rashlađenje u vodi ili prije odlaska na plažu skupljati doma u vrtu malo boje. U potrazi za badićima, ako si skroz izgubljena i nemaš ni sama pojma u kom smjeru ići, možda ti influencerice daju koju ideju. Neke od njih su već promijenile nekoliko badića u posljednjim tjednima! Nose klasike, ali i neke zanimljivije dizajne za one koji vole izgledati ekstra i drugačije. Kakve su badiće one isfurale pogledaj u nastavku i inspiriraj se i za svoj ovogodišnji izgled za plažu!

Marija Žeželj

 

 

Zoe Bakalov

 

 

Veronika Rosandić

 

 

Lea Stanković

 

 

Dada Rutović

 

 

Ema Luketin

 

 

Iva Čagalj

 

 

Emili Dragaš

 

 

Anja Blagojević

 

 

Teodora Popovska

 

 

Barbi Afrika

 

 

Anđela Ilić

 

 

Kylie Jenner Kylie Jenner želi vratiti u modu model badića koji je već godinama zaboravljen

Badić s leopard uzorkom Potraga za badićem kreće! 7 modela badića koji će biti popularni ove godine

 

badic Bikini kupaći kostim influencerice kakve badiće nose badići 2024 ljetna moda u trendu ideja za badić inspiracija za badić favoriti influencerica

Još vijesti