Galerija Fotka Kylie Jenner na vozačkoj dozvoli Kylie Jenner Kylie Jenner selfie na Met Gali +5 4.Kylie Jenner

Opće je poznata činjenica da na fotkama za dokumente nitko ne izgleda dobro. Uvijek se nešto dogodi zbog čega svi mrzimo svoje fotke na osobnoj, vozačkoj ili bilo kojem drugom dokumentu. Ali ne i Kylie Jenner, ona izgleda savršeno.

Ne znamo točno što se dogodi da na ovim fotkama većina nas izgleda kao krumpir, ali nešto se dogodi. Ljubomorni smo na one koji na vozačkoj, osobnoj ili putovnici izgledaju toliko dobro da će dobrovoljno ići tu fotku pokazivati drugim ljudima. Jedva čekamo sljedeće fotkanje za neki dokument jer nedavno je jedna cura otkrila kako si možemo pomoći i pravilno se našminkati da na ovakvim fotkama izgledamo najbolje moguće. Njen savjet možeš vidjeti OVDJE.

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian se udala! Vjenčanica je bila skroz neočekivana [FOTO]

Ne znamo je li Kylie Jenner slušala isto savjete ove cure ili ne, ali ona na svojoj vozačkoj izgleda SAVRŠENO – i svi se oko toga slažu. Nikome nije jasno kako je to moguće, ali Kylie je pobijedila u ovom natjecanju.

Fotka Kylie Jenner na vozačkoj dozvoli

Toliko je zadovoljna svojom slikom na vozačkoj dozvoli da ju je išla podijeliti na Instagramu! Nije trebalo dugo da svi ostanu oduševljeni. Jer nitko ne izgleda ovako dobro na nekom dokumentu. Jedino Kylie! Nije kod nje bio problem niti loše osvjetljenje niti čudan pogled niti loša poza lica, ništa, Kylie je sve pogodila toliko dobro da je to nevjerojatno. Talent za fotkanje!

Kako je izgledala Kardashian-Jenner obitelj na početku slave vs. danas [FOTO] kardashiani Kim Kardashian PRIJE Kim Kardashian SADA +11 Kylie Jenner PRIJE

Kylie Jenner fotka na vozačkoj najbolja fotka na vozačkoj fotka na dokumentu

Još vijesti