Galerija Kim Kardashian Kim i North Kim Kardashian +2 Kim Kardashian u haljini s kapljicama

Nema šale s Kim, ako nešto želi, nitko joj neće stajati na putu, pa čak niti vlastita sestra. Kris Jenner je u njihovoj reality seriji otkrila da je jednoj svojoj sestri ukrala veliki uspjeh baš kada joj je bio pred nosom.

Kim Kardashian je definitivno najpopularnija sestra Kardashian-Jenner klana. Posvuda je i doslovno se nekada čini kao da iskače gdje god pogledali. Toliko fanova i ljudi zainteresiranih za njen život su joj pomogli da bude tu gdje danas i je. Ide joj na ruku tolika popularnost jer zbog nje može dobiti neke stvari puno lakše nego ostali, čak i puno lakše nego njene vlastite sestre.

Kourtney i Travis Svi ismijavaju porcije hrane koje su Kourtney i Travis poslužili na svom vjenčanju

Mama Kris Jenner je u epizodi njihova showa 'The Kardashians' ispričala situaciju kada je Kim maznula Kendall veliku priliku pred nosom. Za ožujsko izdanje časopisa Vogue, najpoznatijeg i najutjecajnijeg modnog časopisa na svijetu, Kendall su ponudili da bude na naslovnici. Velika prilika i velika čast! Ali onda peh.

 

 

Kris je ispričala da su ju nazvali i da moraju povući tu ponudu jer na naslovnici ipak žele Kim, a ne Kendall, piše Bustle. Razlog? Zato što je u to vrijeme nastala ludnica zbog veze između Kim i Petea Davidsona. Dakle, ne zbog nikakvog uspjeha koji je ostvarila u karijeri, već zbog popularnosti. Ona je tada zbog te veze postala poželjna svima, pa tako i ovom časopisu. I nažalost, Kendall je zbog toga ostala bez naslovnice. Kim je priznala da obožava biti na naslovnici Voguea, koliko god puta bila, nikada joj toga nije dosta. Međutim, žao joj je što je Kendall zbog nje ostala bez svoje naslovnice. Ali što je tu je, Kim se nije previše žalila. Jer ipak je to naslovnica Voguea!

Bella Hadid Ne može niže: Bella Hadid pokazala figuru u suknji najnižeg struka koji smo ikada vidjeli

kim kardashian vogue Kendall Jenner kardashian obitelj

Još vijesti