Ariana Grande i Dalton Gomez

Vrlo ste vjerojatno mogli negdje vidjeti ili čuti posljednjih dana kako se Ariana Grande rastala od svog supruga Daltona Gomeza.

Par je donio odluku o razvodu još u siječnju ove godine, no usprkos svemu - ostali su u dobrim odnosima. Izgledali su zajedno slatko i sretno pa je ova vijest iznenadila njezine obožavatelje. Ljudi su se počeli pitati što je mogao biti razlog njihovog prekida. Prijevara očito nije, ako su njih dvoje ostali prijatelji.

 

 

Američki tabloid Entertainment Tonight raspitao se o situaciji i možebitnim razlozima, kod izvora bliskih ovom, sada već bivšem mladome paru.

Iz anonimnih izvora su saznali kako su bliski prijatelji bili zabrinuti zbog njihove burne romanse te su smatrali da će njihova veza biti kratkotrajna i da će se vrlo brzo raspasti.

„Imali su problema s pronalaženjem vremena jedno za drugo“, navodi njima bliska osoba. Naime, Ariana je počela snimati film „Wicked“, što je značilo dugotrajne boravke u inozemstvu i dugotrajnu razdvojenost.

 

 

Njihova je romansa započela u ožujku 2020. na vrhuncu pandemije COVID-19. Tada je zvijezda obožavateljima na svom Instagram računu pokazala s kim provodi vrijeme u karanteni. Njihov se odnos razvijao u neobičnim vremenima, kada smo svi bili zaključani u vlastitim domovima. No, nakon što su se ograničenja ukinula, razlike u njihovim stilovima života postale u izraženije.

Naime, Ariana je svjetska zvijezda, a Dalton je agent za nekretnine. Možda je njemu bilo teško prihvatiti njezin užurbani raspored, stalna odsustva, ali i interes paparazza i javnosti za njihov privatan život.

 

zašto se ariana grande rastala prekid veze poznatih Rastava braka ariane grande dalton gomez fanovi

Još vijesti