Galerija Ariana Grande Ariana Grande i Ethan Slater Ariana Grande i Dalton Gomez +3 Ariana Grande

Ova talentirana pjevačica godinama njeguje imidž slatkice. No, hoće li javnost promijeniti mišljenje o njoj nakon skandala u kojem se našla?

Kao što je pred koji tjedan isplivalo u javnost, Ariana Grande se još u siječnju rastala od svog supruga Daltona Gomeza. Društvene mreže i tabloidi još su se više užarili kad je samo dan nakon objave vijesti o njezinom razvodu, stigla vijest da Ariana opet ljubi i to javnosti, ne tako poznatog glumca Ethana Slatera.

Ariana Grande i Ethan Slater

Javnosti se sada obratila Lilly Jay, supruga Ethana Slatera, koja je odlučila ispričati svoju stranu priče. Kako je rekla za Page Six, Ariana Grande joj je preotela Ethana, s kojim ima jednogodišnjeg sina. Afera između Ariane i Ethana počela je na snimanju filma „Wicked“, dok su oboje bili u braku. U konačnici, očito da je zato propao i Arianin brak. Ne zbog udaljenosti, ne zbog toga što se Arianin suprug nije mogao nositi s njezinim statusom zvijezde i prenatrpanim rasporedom, nego zbog Arianine bračne nevjere.

 

 

Lilly Jay rekla je kako je zajedno s bebom posjećivala supruga na setu filma. Tamo je upoznala i Arianu, sprijateljila se s njome, a čak joj je nosila i domaće kolačiće. Nije ni mogla slutiti da joj Ariana iza leđa spava s mužem.

Ako je to stvarno istinito, onda je ponašanje pjevačice baš ružno. Zbog toga je već po društvenim mrežama pogrdno nazivaju razaračicom brakova i obitelji.

 

 

Ariana Grande Skandal Rastava braka prevara lilly jaz Ethan Slater dalton gomez

Još vijesti