Zagrljeni i nasmijani Billie Eilish i Jesse Rutherford

Billie Eilish i njezin dečko Jesse Rutherford nisu propustili pojaviti se na LACMA Artu + Film Gala večeri u Los Angelesu.

Bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu o kojem će se još dugo pričati.

I dok su se brojne zvijezde s A-liste pobrinule da na tako važnom događaju zablistaju u svojim svečanim toaletama, ovaj je par „udario kontru“ i pojavio se u izdanju koje je više primjerenije pidžama-partyju, nego jednom od najprestižnijih događaja u Hollywoodu.

 

 

Bili su odjeveni i zaogrnuti u Guccija „od glave do pete“, a njihov outfit činile su pidžame, papuče, maska za spavanje i jedna dekica ispod koje su se stisnuli i kojom su se skupa ogrnuli.

Podsjetimo, Billie i Jesse zabavljaju se već par mjeseci. Glasine o njihovoj vezi započele su kada su na TikToku osvanule snimke njih dvoje kako se drže za ruke. Ovom je vezom Billie prekinula glasine i šuškanja o njoj kako je gay i da to krije od javnosti.

Je li ovakav outfit cool ili je pak totalni promašaj, prosudit će modni stručnjaci. No jedno je sigurno, njihovo izdanje za pidžama party na tako važnom društvenom događanju, stavilo ih je u centar pažnje.

crveni tepih pidžama dekica pidžama party gucci billie eilish Jesse Rutherford

Još vijesti