Galerija Billie Eilish Billie Eilish - 1 Billie Eilish - 2 +5 Billie Eilish - 3

Sve češće paparazzi i fanovi vide Billie Eilish kako se druži s 11 godina starijim pjevačem i izgledaju vrlo blisko. Bili su zajedno na večeri, držali se za ruke – dovoljno da rasplamsaju glasine.

Više puta se tračevi pokažu točnima nego netočnima. Slavne se osobe jako trude sakriti svoje nove veze, ali koliko se god trudili, kamere i fotići uvijek sve uhvate. Toliko ih ljudi prati i prepoznaje da je nemoguće sakriti se. Billie Eilish je sada već nekoliko puta viđena kako je jako bliska s jednim pjevačem i krenule su glasine da su zajedno. Iako izgledaju blisko, razlika u godinama je prilično velika i neki misle da su zbog toga samo prijatelji. Sve se više druži s 11 godina starijim pjevačem grupe The Neighbourhood, a on je Jesse Rutherford.

 

 

Navodno im je večera potrajala čak 3 sata, izvor blizak paru je za Entertainment Tonight ispričao da su djelovali blisko, ugodno i sretno, kao i da su se navodno nekoliko puta poljubili. Osim što su uhvaćeni na čini se romantičnoj večeri, jedan ih je Billin fan vidio i kako su nakon druženja s prijateljima izlazili iz izlaska držeći se za ruke.

 

@ghoulishjen BILLIE EILISH 🔥 #fyp #halloweenhorrornights #horrornights #hhn #billieeilish #horror #halloween ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

 

Nisu niti Billie niti Jesse za sada ništa komentirali oko moguće romanse i jesu li stvarno zajedno.

*Naknadno su ipak potvrdili da su stvarno zajedno.

Voyage i Đina Džinović Prekid najpoznatijeg balkanskog para – veza im je trajala svega nekoliko tjedana

Draco Malfoy I Draco Malfoy ima srce: Tom Felton otkrio u koga je potajno bio zaljubljen na snimanjima Harryja Pottera

billie eilish veza dečko Jesse Rutherford glasine slavni par

Još vijesti