Princ Achileas od Grčke i Danske

Engleska kraljevska obitelj je najpopularnija i svi za njih znaju, ali znaš li da na svijetu postoji još prinčeva i princeza? I to mladih? Ne žive uštogljenim kraljevskim životom, ali svi nose kraljevske titule.

Oni nisu toliko poznati u svijetu, ali jesu u svojim zemljama. Iako od nekih obitelji ne vladaju kao što je to bio slučaj u prošlosti, i dalje imaju svoje kraljevske titule. Ne žive 'pravim' kraljevskim životom, već imaju normalan život kao i svi mi, samo s malo više povlastica. I malo više novaca. Da i naletiš na njih, ne bi vjerojatno znala da se radi o princu ili princezi. Iako ne nose duge haljine ili krune na glavi, ovi su mladi ljudi iz kraljevskih obitelji. Upoznaj prinčeve i princeze novog doba!

Slika nije pronađena Bi li se mogla hraniti kao član kraljevske obitelji? Ovo je 8 čudnih navika i pravila za hranu koje imaju

Princeza Carolina iz obitelji Bourbon – Two Sicilies koji su vladali sjevernom Italijom

 

 

Obitelj princeze Caroline je nekada prije vladala sjevernom Italijom i Sicilijom, a iako to danas više ne rade, i dalje imaju svoju titulu. Carolina ima 18 godina, a iako je princeza, nije da po cijele dane ništa ne radi, već studira na Harvardu!

Njena sestra, princeza Chiara

 

 

Ovo je mlađa sestra princeze Caroline, koja ima 17 godina, a također ide sestrinim stopama i stavlja fokus na školovanje.

Princ Achileas od Grčke i Danske

 

 

Jedan princ na listi, koji ima 21 godinu i također – studira. I definitivno je prezgodan! Tko prvi nađe je li slobodan, neka javi!

Njegova sestra, princeza Olympia

 

 

Ovo je njegova starija sestra, a iako smo ju uvrstili na ovu listu, ona već ima 26 godina. Ova je princeza okrenuta k modi u potpunosti. Obožava modu, ima super stil, radi kao model i čak i studira dizajn.

Norveška princeza Leah Behn

 

 

Ima 17 godina i totalno je kul! Ili se barem tako čini po njenim društvenim mrežama. Trenutno je 6. na redu za tron u Norveškoj! Wow! Dok čeka svoj red za na tron, bavi se modelingom. Tako to rade moderne princeze.

Pripadnica danske kraljevske obitelji, grofica Eloise

 

 

I za kraj, imamo jednu groficu. Ona je članica nizozemske kraljevske obitelji i trenutno je 5. na redu za tron! A ima svega 19 godina! I zvijezda je društvenih mreža, pogotovo na TikToku.

Slika nije pronađena Neobične zabrane: Aktivnosti koje kraljevska obitelj NE SMIJE raditi, ali ti smiješ! Poput igranja Monopolyja

princ princeza kraljevska obitelj mladi instagram

Još vijesti