Slika nije pronađena

U svojoj objavi u Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb' slučajna prolaznica podijelila je ovaj dirljiv prizor koji je ugledala na jednom zagrebačkom trgu.

Gospođa Nensy jedan je dan žurila na posao u ranim jutarnjim satima. On je već bio tamo, na Starčevićevom trgu, i čekao je nju, svoju dragu, a imao je i društvo – ogromnog plišanog medvjedića koji je u svojoj ruci držao ružu. To je bio poklon iznenađenja namijenjen njegovoj curi.


U svojoj objavi napisala je:

'U žurbi prolazim Starčevićevim trgom... Vidim ovaj prekrasan prizor... Dečko cca 15-17 godina starosti čeka svoju djevojku s ovim prekrasnim poklonom... Nije bit u vrijednosti poklona... On je htio barem malo dočarati koliko je velika ljubav njegova... A zapravo se vidi kakva je osoba...
Uz njegovu dozvolu stavljam na fb... Vide mu se leđa i ruksak... Mislim si, pa ovog dečka je odgojila kraljica... Svaka čast takvim majkama na nesebičnom trudu... Treba znati odgojiti princa...
'.

Dečko se nije htio javno eksponirati pa je u dogovoru s gospođom Nensy koja ga je fotkala okrenuo leđa kad je ona okinula fotografiju. Također, ona nam je rekla: 'Objavila sam fotku kao podršku mladima koji su dobri, koji imaju ljubavi u sebi prema djevojkama i prijateljicama'.


Njezina objava je u roku od par sati dobila više od tisuću lajkova i izazvala brojne komentare. Da nam je samo još bilo vidjeti reakciju njegove djevojke!

Foto: Nensy Vukojević Šošić/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Mi smo ih spojili, vole se već dvije godine: Teen385 u ulozi Kupida [TRUE STORY]

Izbjegni sve zamke u koje možeš upasti ako odlučiš biti Kupid i spojiti dvoje svojih prijatelja!

I ti možeš biti postati princeza – ovo su pravila kojih se moraš pridržavati

Zagreb princeza grupa princ tinejdžer ruža medvjedić romantika Zakaj volim Zagreb

Još vijesti