Kendall Jenner i Liam Payne

Za neke je ova godina bila sretna jer su pronašli svoju ljubav – s kojima su još uvijek u vezama, a za neke nije bila tako sretna. Iako su pronašli ljubav, brzo su ju i izgubili. Ovi su se parovi činili tako super, a sada je jasno da realnost ipak nije bila tako super.

Prekidi slavnih osoba znaju biti jako dramatični, a neki budu toliko tihi da mjesecima niti ne skužimo da su prekinuli. I dok su Billie Eilish i J.Lo uživale u svojim ljubavnim vezama ove godine, neke druge slavne cure (i dečki) nisu imali toliko sreće i za njih je ova godina bila ljubavni brodolom. Njihove veze nisu uspjele preživjeti 2022. godinu – iako se činilo da su totalno #couplegoals. Izgleda da ipak nisu. Ovi su prekidi bili posebno neočekivani.

1.Harry Styles i Olivia Wilde
Najsvježiji prekid! Prije nekoliko dana se tek saznalo da je ovaj dvojac prekinuo. Točnije, da su odlučili uzeti pauzu. Neki su ovo možda već i sumnjali jer su se na promociji filma „Don't Worry Darling“ ponašali prilično distancirano. Mislili smo da je zbog toga što pokušavaju izgledati profesionalno, ali moguće da je to bio početak prekida. Prekid (ili pauza) se dogodio jer Harry puno putuje zbog svoje glazbe, a Olivia želi biti na istom mjestu.

 

 

2.Kendall Jenner i Devin Booker
Od svih Kardashian-Jenner sestara, najmanje problematična kada su u pitanju veze i ljubav je Kendall. Dugo se nije niti znalo je li u vezi. Ipak Devin je otkriven i bilo je svima jasno da su skupa iako si nisu svaki dan izjavljivali ljubav na društvenim mrežama. Bili su toliko neproblematičan par – sve do ovog ljeta. Tada se dogodio prvi prekid, a iako su se navodno vratili jedno drugome, sada je opet potvrđeno da nisu zajedno. Izgleda da koliko se god trudili, više ne ide.

Camila Cabello i Bella Hadid Zvijezde koje su priznale svoju borbu s anksioznošću: Ni slavni nisu imuni na mentalne bolesti

3.Noah Beck i Dixie D'Amelio
Još jedan potpuno neproblematičan par. TikTok je pun drama, ali oko njih dvoje nikada nije bilo ni „D“ od drame. Svoju su vezu držali što je privatnijom moguće, što rijetko koji slavni par radi. Bili su skupa nekoliko godina, a navodno su nakon prekida i dalje ostali prijatelji.

 

 

4.Shakira i Gerard Piqué
Pjevačica i nogometaš su se činili kao pravi par u koji se možemo ugledati. Dok nismo saznali da Pique voli šarati okolo i varati Shakiru. Ne znamo kako bi točno nekome palo na pamet varati Shakiru, ali izgleda da je on mislio da neće biti uhvaćen. Njihov je prekid bio posebno dramatičan i tužan.

Harry Potter i It Koji sljedeći film gledati? Slavne osobe su otkrile svoje najdraže filmove - imamo 15 preporuka

5.Liam Payne i Maya Henry
Liam je ispao pravi kreten. To će se čak složiti i oni koji ga inače vole. Nikada ne bi očekivali da će on varati svoju curu, ali ipak se dogodilo. Ovo je još jedna veza ove godine koja se završila zbog prevare. Iako su bili zaručeni i skupa već 4 godine, a Liam je par mjeseci davao izjave i govorio kako je sretan s njom – ipak je ubrzo došlo do kraja.

 

 

6. Liam Hemsworth i Gabriella Brooks
Nakon što ga je nogirala Miley, činilo se da se sreća ipak okrenula u Liamovu korist i da je pronašao ljubav. On i model Gabriella Brooks su bili zajedno skoro tri godine, a paparazzi su ih jedino uvijek mogli uhvatiti u slatkim trenucima. Činilo se idealno, ali onda se dogodila pandemija, koja je kako je za InTouch rekao izvor, i Liam je odlučio da ne želi biti vezan. Šteta!

7.Kim Kardashian i Pete Davidson
Činilo se kao da je Kim odlučila krenuti malo drugačijim putem kada je u pitanju dejtanje i ponadali smo se da će napokon pronaći svoj happy ending nakon toliko ljubavnih brodoloma, ali ni Pete nije bio onaj pravi. Bili su sladak i neobičan par. Ipak, veza nije potrajala, a Kim sada odmara od romantičnih odnosa.

Slavne osobe prekidi prekinuli veze 2022. neočekivani prekidi kim kardashian Kendall Jenner Liam Payne Harry Styles Liam Hemsworth dixie d'amelio

Još vijesti