Galerija Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 +3 Kim Kardashian - 4

Kim je poznata po tome da u 99% slučajeva ima dugu kosu, samo mijenja boje. Ako ti je ona uzor i želiš kosu kao njenu, sada ćemo ti otvoriti oči. Ništa od toga nije njena prava kosa već samo perike i ekstenzije. Prava joj kosa izgleda dosta drugačije.

Uvijek nam je tako lijepa kosa od Kim Kardashian. Super je duga, a iako na vrhovima izgleda tanko i ne baš previše bujno, i dalje je duga i lijepa. Izgleda da je to samo trik njenog frizera kako učiniti da ekstenzije izgledaju što prirodnije jer ništa od ovoga što vidimo nije njena prirodna, tj. prava kosa. North na svom TikToku otkriva puno tajni i stvari iza scene, a ovo je samo jedna od njih koja je sada zapela za oko.

Kylie Jenner Kakvu odjeću nosi Kylie Jenner za svaki dan: Pokazala je odjevne kombinacije od cijelog tjedna

U jednom njenom videu iz blagdanskog razdoblja pojavljuje joj se i mama Kim u casual večernjem izdanju s tek opranom kosom – i bez ikakvih dodataka u kosi. Ne izgleda joj kosa baš ovako.

 

 

Kraća je, rjeđa i to je frizura s kojom nikada ne objavljuje fotke na Instagramu. U stvarnosti joj kosa, kada skine iz nje sve dodatke, izgleda ovako.

 

@kimandnorth

 

♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰

 

Potpuno druga priča! Kim najčešće nosi ekstenzije i to čini se na dnevnoj bazi. Zbog čestih promjena boje kose, ona joj je vjerojatno bila prilično uništena i osušena te ju je morala rezati. Kao i svi mi kada stavljamo blajh i mučimo kosu stalnim promjenama boje. Nemoj misliti da je kosa od Kim otporna.

Zvijezde koje su proslavile #cleangirlbun Punđe kakve obožavaju Bella, Kendall ili Hailey zapravo su štetne za kosu: Evo zašto ih ne bismo smjele prečesto nositi

Zato ako želiš imati kosu kao Kim, znaj da to nije njena prava kosa i ako ćeš često mijenjati frizure kao ona, nema šanse da će ti kosa narasti toliko dugačka baš uskoro. Pogotovo ako redovito šišaš ispucale vrhove. Ipak nije tako glamurozna u svakodnevici kako se to možda čini.

kim kardashian Kosa prava kosa kako izgleda Slavne osobe bez ekstenzija bez perika prirodna kosa

Još vijesti