Galerija Nika Ilčić o uznemiravanju Nika Ilčić - 6 Nika Ilčić - 5 +11 Nika Ilčić - 4

Nika Ilčić, poznata influencerica, nedavno je podijelila sa svojim pratiteljima zabrinjavajuće vijesti o problemima s “ uhodom“ koji je maltretira na društvenim mrežama.

U videu je izrazila strah za svoju sigurnost, navodeći kako je blokirala profil jednog korisnika preko dvadeset puta, no on svaki put napravi novi profil i nastavlja s uznemiravanjem. Započeo je tijekom perioda kada je Nika prolazila kroz probleme povezane s nasiljem u obitelji. Dotični muškarac stao je na stranu njenog bivšeg dečka, što dodatno potiče Nikinu zabrinutost. Nika je otkrila i da je ta osoba navodno već bila hospitalizirana i prošla rehabilitaciju, ali njegovo uznemiravanje se nastavlja.

 

@ne.daj.se.nika Replying to @Saša Dvanajščak @POLICIJSKA AKADEMIJA ♬ original sound - ne.daj.se.nika


Osjećaj nesigurnosti i straha morala je podijeliti na svojim platformama, gdje je jasno dala do znanja da ne zna kako zaustaviti tog čovjeka i da joj jedino preostaje obratiti se policiji, iako sumnja da će njezin problem biti shvaćen ozbiljno. Podijelila je i nekoliko storyja na Instagramu gdje je otkrila da nije jedina žrtva dotičnog muškarca.

Nika Ilčić o uznemiravanju


Nika naglašava važnost uloge nadležnih tijela u prevenciji i kontroliranju cyber nasilja, ističući da se ovakve situacije ne događaju samo influencerima, već se mogu dogoditi bilo kome. Ako se i ti nađeš u sličnoj situaciji, važno je poduzeti nekoliko ključnih koraka. Dokumentiraj sve dokaze, blokiraj i prijavi korisnika te se obrati nadležnim tijelima. Potraži podršku prijatelja, obitelji ili stručnjaka za kako bi lakše prebrodila ovu tešku situaciju.

Nika Ilčić - 4 Nika Ilčić pokrenula vlastiti podcast: Pričala je o traumama, bivšim dečkima i o stvarima koje ne znamo o njoj

Nika Ilčić Nika Ilčić bez filtera: Što nam je spremila u 2024., njezin najbolji ulet i čime bi se bavila da nije influencerica

Nika Ilčić - 2 Nika Ilčić pokazala kombo koji nosi na usnama – sada ga svi žele koliko dobro izgleda

nika ilčić cyber nasilje uznemiravanje na internetu

Još vijesti