Galerija Nika Ilčić Nika Ilčić - 2 Nika Ilčić - 4 +4 Nika Ilčić - 5

Nika Ilčić je ime koje je na influencerskoj sceni poznato već godinama i godinama. Simpatična je, zalaže se za djevojke, priča otvoreno o svemu i brutalno iskrena – mnogim se curama svidjela i to s razlogom.

Svaka će slavna osoba nekada napraviti potez koji neće biti drag svim njenim pratiteljima. Tko bi mogao sve zadovoljiti sa svakom sitnicom koju napravi? To je jednostavno neizvedivo. Neki će te potezi i stvari koje oni kažu iznenaditi na neugodan način, a na tebi je tada da odlučiš želiš li i dalje podržavati tu osobu. Nika Ilčić je sada imala jedan takav potez koji izgleda nije sjeo najbolje s curama koje ju prate i vole. Ako ju i kratko pratiš, znaš da se Nika ne ustručava pričati o ničemu i da će uvijek sve reći otvoreno i baš onako kako je. Ipak, je li ovog puta pretjerala? Neki misle da se prodala, da im je slomila srce jer su od nje očekivali više, a neki idu toliko daleko da govore da je propala.

 

@spicahrt Razni su načini dodatne zarade... YouTube-rica i influencerica @nika ilcic nije Nikola Tesla. 😉 #spicahrt #spica #hrt #zagreb #nikailičić #nikailcic #of ♬ original sound - ŠPICA

 

U jednom je nedavnom intervjuu Nika priznala da je otvorila Only Fans profil i da joj je to bolji izvor zarade od influencanja. "Otvorila sam profil na OnlyFansu jer u tom trenutku iskreno nisam dovoljno zarađivala od ovog influencinga, a ja stvarno nisam stvorena da budem kirurg ili da rješavam neka ozbiljna pitanja", priznala je.

 

@sanjicaaa_05

sta je sa devojkama 🤮

♬ Originalton - BLKN✖️TRBZ

 

 

@personifikacijaa vecina ce znati o kome govorim 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😞😞😞 #fypシ #balkan #trend #intervju #hypertv ♬ Roxtar - Buntai

 

Djevojke koje ju prate su razočarane: "Mislila sam da je Nika netko tko osuđuje takve kad ono ona takva". Mnogi se pitaju zašto nije uložila u školovanje i pokušala izgraditi karijeru: "Nema tu krivice, ali sam baš više očekivala od nje, čak i ne OF toliko koliko mi je strašno da nije uložila ništa u svoje znanje u smislu da je bar srednju otišla privatno. Ne osuđujem ništa, ali više je ne gledam kao osobu s čijim se mišljenjima i stavovima slažem." Nekima je samo tužno što sebe gleda na taj način: "Meni je najtužnije bilo kad je ona za sebe otvoreno između redaka mrtvo hladno rekla da nije pametna i da ne može/zna bolje", samo je jedan od komentara.

Sa stvarima koje rade influenceri i slavni koje pratiš se možeš ili ne moraš složiti, ako ti ne odgovaraju, uvijek ih možeš otpratiti. Nika je do sada bila uzor mnogim curama, ali izjave u kojima sebe spušta i više-manje govori kako nije dovoljno pametna za ništa osim za provokativne fotke, nije nažalost nešto što bi ikome trebalo biti uzor. Obrazovanje uvijek treba biti na prvom mjestu.

Baka Prase i Voyage Novi sukob Bake Praseta i Voyagea: Nakon uvreda na Instagramu žele se sukobiti i u ringu

Badići influencerica Kakve badiće nose influencerice ovog ljeta: 12 ih je već pokazalo svoje ovogodišnje favorite

nika ilčić only fans kontroverzna izjava reakcije komentari fanova slomila srce razočarala

Još vijesti