Galerija Nika Ilčić - 1 Nika Ilčić - 2 Nika Ilčić - 4 +6 Nika Ilčić - 3

U TikToku kojega je Nika Ilčić sinoć objavila jedna izjava nije mogla proći nezamijećeno. Nika je na dejtu u Budimpešti već dva tjedna s čovjekom kojega zna tek dva tjedna! Što se promijenilo u Nikinom stavu prema romantičnim vezama?

Nika Ilčić - 4 Nika Ilčić pokrenula vlastiti podcast: Pričala je o traumama, bivšim dečkima i o stvarima koje ne znamo o njoj

Uzbudljive vijesti stižu nam iz života popularne influencerice Nike Ilčić, koja je, čini se, zakoračila u novo ljubavno poglavlje. Posljednjih nekoliko dana, pratile smo Nikine Instagram priče koje su nas vodile kroz njezin put u glavni grad Mađarske, Budimpeštu. Podijelila je s nama svoja iskustva, od posjeta znamenitostima do noćnih izlazaka, a jedan je trenutak bio posebno zanimljiv- moment kada se izgubila!

Jučer je, putem TikToka, podijelila zanimljive detalje o svom boravku u Budimpešti. Prvo je izrazila žaljenje zbog nedostatka aktivnosti na TikToku u posljednja dva tjedna, objasnivši da je objavljivala već unaprijed pripremljene sadržaje. Razlog? Već dva tjedna uživa u Budimpešti sa jednim dečkom, s kojim se, kako sama ističe, poznaje svega dva tjedna! Nika je otkrila da ju je on odveo na dejt u Budimpeštu. Iz njezinih izraza lica i tonaliteta glasa, jasno je da je oduševljena i da se dobro zabavlja.

 

 

 

@ne.daj.se.nikka

mozda imam manicnu epizodu ne znam

♬ original sound - Nintendo

 

 

 

Ova informacija izaziva znatiželju, s obzirom na Nikinu nedavnu izjavu da se još neko vrijeme neće vezati za nikoga nakon traumatične prethodne veze. Pitanje koje se nameće jest - što se to promijenilo? Nika je u TikToku naglasila da ne moraju baš svi ići na dejt u drugu državu, ali i da je ona odrasla osoba koja može donositi vlastite odluke te da, unatoč svemu, dijeli svoju lokaciju s prijateljima kako bi bila što sigurnija.

Osim iznenađujućeg ljubavnog obrata, postavlja se pitanje o hrabrosti koju je Nika pokazala odlaskom na takav dugotrajan dejt u drugu državu. Nika Ilčić definitivno je iznenadila svoje pratitelje ovom vijesti, a ostaje nam pratiti razvoj ove romantične priče koja je započela u Budimpešti.

Nika Ilčić Nika Ilčić bez filtera: Što nam je spremila u 2024., njezin najbolji ulet i čime bi se bavila da nije influencerica

 

nika ilčić budimpešta dejt novi dečko

Još vijesti