Galerija Nika Ilčić - 2 Nika Ilčić - 1 Nika Ilčić - 3 +2 Nika Ilčić - 4

Uvijek smo u potrazi za što boljom nude kombinacijom za usne, a sada je Nika otkrila jednu koja je osvojila mnoge, a mogla bi se svidjeti i tebi. Izgleda fenomenalno, a otkrila je i koja ti točno tri proizvoda trebaju.

Kombinacija na usnama za kojom najviše cura poseže je ona u nude nijansi. Potraga za najboljom kombinacijom olovke za usne i ruža ne prestaje, a sada imamo jednog kandidata koji bi mogao odnijeti titulu najboljeg. Nika Ilčić je pokazala svoju omiljenu nude kombinaciju na usnama i čini se da je to to.

Overline usana Trik na TikToku oduševio cure: Uz ovaj jednostavni korak olovka za usne će ti ostati postojana cijeli dan

Oduševila je cure jer ovaj miks izgleda odlično, a nije ga ni teško postići jer ti trebaju samo tri proizvoda: olovka za usne, ruž i sjajilo. Rekla je točno koje je proizvode koristila i u kojoj nijansi.

 

@ne.daj.se.nika

pojeo lip combo

♬ original sound - ne.daj.se.nika

 

Prvo je koristila olovku za usne Kiko Milano u nijansi 31. Zatim je stavila ruž MAC u nijansi Honey Love i sve je na kraju dodatno začinila Kiko Milano sjajilom u nijansi 05. I to je to! Savršena kombinacija.

 

 

Mogla si do sada vidjeti da Nika često na fotkama nosi nude usne, a ako si se ikada pitala kako dobiti istu takvu šminku, sada možeš rekreirati. Video je eksplodirao, što je samo dokaz da su nude usne i dalje najveći hit.

Djevojka s punim usnama Što oblik tvojih usana govori o tvojoj osobnosti? Postoje značajne razlike između ljudi s tankim i punim usnama

nika ilčić nude kombinacija na usnama šminka savršena nude kombinacija nude ruž nude usne kako napraviti

Još vijesti