Galerija Nika Ilčić - 10 Nika Ilčić - 9 Nika Ilčić - 8 +5 Nika Ilčić - 6

Nika Ilčić, poznata TikTokerica i influencerica, vratila se na YouTube scenu pokretanjem svog novog podcasta pod nazivom „Podhitno". Prva epizoda je ugledala svjetlo ekrana prije samo 2 dana, s intrigantnim naslovom videa „Lagala sam vam".

U želji da ponudi nešto novo i drugačije, Nika najavljuje da će njezin podcast biti sve, samo ne tradicionalan. Nije zainteresirana za pričanje o površnim temama i tračevima, umjesto toga, želi dublje zaroniti u bitne društvene teme, nazivajući svoj podcast „životnim podcastom". Prva epizoda ima za cilj bolje nas upoznati s Nikom i otkriti neke od njezinih najintimnijih trenutaka. Nika se vraća na YouTube s entuzijazmom, ističući kako je snimanje podcasta postalo „najdraža era njezine online persone".


U ovoj emotivnoj epizodi, Nika otvoreno govori o traumama koje vuče iz prošle godine te kako se suočava s njima putem psihoterapije. Prikazuje svoju ranjivu stranu i dijeli svoje iskustvo izlaska iz kolotečine negativnih emocija. Jedan od zanimljivih trenutaka u podcastu odnosi se na Nikine bivše dečke, Vekca i Arsu. Ona otvoreno raspravlja o traumatičnim, ali i lijepim događajima koje veže uz razdoblje njihove veze.

Nika nije sama u ovom podcastu, najavljuje zanimljivog cohosta koji će se pridružiti tek u narednim epizodama.

Odgovarajući na pitanja svojih fanova, Nika je pokazala iskrenost i autentičnost, stvarajući intiman odnos s publikom. Poziva svoje pratitelje da je prate svakog petka u 18 sati, obećavajući mnoge zanimljive goste koji će dijeliti svoje priče i perspektive.

Nika Ilčić je definitivno zakoračila u novi svijet s „Podhitno", pružajući publici ne samo zabavu, već i dublje uvide u život i emocionalnu povezanost. Svi smo pozvani da budemo dio nove ere u Nikinom životu i da zajedno istražujemo sve nijanse života koje želi podijeliti.

Nika Ilčić Nika Ilčić bez filtera: Što nam je spremila u 2024., njezin najbolji ulet i čime bi se bavila da nije influencerica

 

nika ilčić podcast podhitno

Još vijesti