Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +4 Hailey Bieber - 3

Hailey Bieber je nedavno pokrenula svoj brend kozmetike pod nazivom 'Rhode Skin'. No, upravo je taj naziv njezinog benda problematičan te je zbog njega već dobila i tužbu.

Hailey Bieber prošlog je tjedna lansirala svoj novi brend kozmetike koji je već dobio svoju prvu tužbu. Problem je u nazivu njenog brenda, odnosno u 'Rhode Skin'. 'Rhode' zapravo predstavlja srednje ime od Hailey prema kojem je odlučila nazvati svoj brend, ali je dobila tužbu od brenda koji pod tim istim imenom djeluje već nekoliko godina.

 

 

Kako piše Vanity Fair, 'Rhode' je naziv za modni brend koji postoji već devet godina, a uskoro su planirali pokrenuti i liniju kozmetike. Upravo taj brend je tužio Hailey zbog njezinog imena jer smatraju kako će ona time srušiti njihovu reputaciju, a i da istovremeno ne mogu postojati dva brend istog imena.

Slika nije pronađena Hailey Bieber lansirala svoj brend kozmetike 'Rhode Skin'

Vlasnice 'Rhodea' su napomenule kako im je trebalo dugo da dođu do pozicije u kojoj su sada te da ne mogu dopustiti da im Hailey oduzme ime. To su spomenule s obzirom na to da su to sada već surađivale s brojnim celebovima, poput Beyonce i Rihanne.

 

 

Osim toga, spomenule su kako nemaju ništa protiv Hailey te da joj žele svu sreću, ali da su morali podići ovu tužbu najviše zbog imena. No, i iza toga stoji priča, a to je da je Hailey od vlasnika 'Rhodea' prije 4 godine pokušala otkupiti prava za ime, kako bi i ona mogla osnivati brend pod 'Rhode' imenom, ali su joj vlasnice to odbile. Bez obzira na to, ona je sad lansirala svoj brend koji je nakon skoro 10 dana dobio prvu tužbu.

Slika nije pronađena Omiljen slavnim osobama: Losion zbog kojeg Hailey Bieber ima prekrasnu i sjajnu kožu

Slika nije pronađena Hailey Bieber je zbog jedne stvari izgubila živce: 'Budite jadni negdje drugdje'

hailey bieber rhode skin tužba naziv brenda krađa imena

Još vijesti