Hailey Bieber

Hailey je postala prava trendseterica, a lako je moguće da je i tebe inspirirala s nekim od svojih izgleda. Sada ćemo se fokusirati na makeup lookove koje je nosila kroz godine, a koje i ti možeš napraviti na sebi!

Većina će pronaći neki makeup look koji im se sviđa i držati ga se uvijek. S njim onda znaš da nećeš pogriješiti, što je bitno u situacijama kada si na knap s vremenom. To je tvoja sigurna zona, a nekada je dobre iz nje malo izaći. Promijeni stvari i sljedeći put kada ćeš negdje ići, umjesto da se našminkaš kao i uvijek, odaberi neki od izgleda koje je do sada nosila Hailey Bieber. Izbora ima dosta! Nosila je različitu šminku, različite boje…a iako ima neki svoj klasični izgled s kojim ju najčešće možemo vidjeti, voli nekada eksperimentirati. Inspiriraj se njezinim izgledima i možda pronađeš i nekog svog novog favorita.

Hailey Bieber Kako imati sjajnu i zdravu kožu poput Hailey Bieber: Trikovi koje bismo mogle pokupiti od nje

Sugar Plum Fairy

 

 

Prije par mjeseci nas je Hailey sve osvojila s upravo ovim izgledom. Idealan je i za izlaske, ali može proći kao šminka koju ćeš nositi i za „svaki dan“ u situacijama kada ideš do grada na kavu ili na dejt. Nije toliko jaka šminka, a obavezno je staviti rumenila, počešljati obrve prema gore i smeđa olovka za usne sa sjajilom.

Fokus na crvenim usnama

 

 

Crvene su usne klasik u šminkanju. Kada stavljaš crveni ruž, onda su usne glavni fokus i ostatak šminke treba biti što manje napadan. Kada je sve napadno, to može ispasti prilično loše. Bitna je ravnoteža. Hailey je uz crvene usne dodala još samo kao fokus sjajilo na kapke i obraze.

Anja Šendo Greške koje radiš, a zbog kojih ti tuš na očima ne ispada dobro – ovo su 3 najčešće

Minimalizam

 

 

Pjegice su fora dodatak koji nažalost mnogi nemaju, ali možeš ih nacrtati sa šminkom baš kao i Hailey u ovom izgledu. Idealna šminka za svaki dan. Neće izgledati kao da imaš puno šminke jer i nemaš. Prozirno sjajilo, pjegice, blago rumenilo, jedan sloj maskare, korektor na podočnjake i spremna si!

Strawberry Girl

 

 

U zimi smo imali „Sugar Plum Fairy“ makeup, a ovo je bila ljetna hit verzija. Dolaze topliji dani pa će ovo opet biti idealna šminka. U ovom izgledu Hailey je koristila highlighter umjereno, ali si je zato dala oduška s rumenilom. Dominiraju blagi ružičasti tonovi

Smokey eye i brončana koža

 

 

Ovakvu ćeš šminku nositi za posebne prigode kada trebaš izgledati wow. „Smokey eye“ je nešto što puno cura povezuje s glamuroznom šminkom, a izgleda da je i Hailey jedna od njih. Bronzer je ovdje bitniji od rumenila, a usne kao i uvijek, Hailey nosi u smeđim nude tonovima.

Makeup Revolution paleta i Hailey Bieber Duplići brendiranih proizvoda za šminkanje: Ovih 5 proizvoda su puno jeftiniji, a imaju isti efekt

Latte makeup

 

 

Za one koji vole zemljane tonove, ovo je jedan Haileyin izgled koji možeš pokušati rekreirati. Oči su naglašeno smeđe, a ostatak lica izgleda kao da je stavila minimalno šminke. Lijepo i elegantno.

Prirodni izgled

 

 

Voli se našminkati, ali voli i izgledati prirodno. Ovo je jedan totalno prirodan izgled. Jako malo maskare, rumenila i olovka koja je malo tamnija od tvojih usana s kojom ćeš ih obrubiti – i to je to. Sasvim dovoljno i idealno za dane kad si u žurbi.

Tuš u nekoj boji

 

 

S crvenim je ružem ranije napravila fokus na usnama, a ovdje je napravila fokus na očima. Tuš u žutoj boji može biti dobra ideja za šminku za proljeće kako napraviti nešto drugačije, ali da baš ne bude ludo. Ostatak šminke je standardna Hailey Bieber šminka.

Maskare Maskare do 12 eura: Lista 10 jeftinih maskara koje imaju hrpu pozitivnih recenzija

hailey bieber šminka makeup look Izgled kako se našminkati ideje inspiracija šminkanje kao hailey bieber

Još vijesti