Hailey Bieber

I poznate osobe vole koristiti razne losione za tijelo, a neke od tih su upravo Hailey Bieber i Selena Gomez. No, one ipak posebno koriste jedan specifičan losion zbog kojeg im je koža tako blistava, a dostupan je i kod nas!

Sigurno smo se svi jednom pitali kako poznate osobe imaju tako svilenkastu i sjajnu kožu. Ove svjetski popularne zvijezde su odlučile podijeliti svoju tajnu s ostatkom svijeta – sada nam je jasno kako Hailey Bieber i Selena Gomez imaju predivnu kožu na licu i ostatku tijela, bez ijedne mane! Razlog tome je čarobni losion zbog kojeg im koža izgleda predobro, piše Glamour.

 

 

Radi se o losionu Brazilian Bum Bum koji je dostupan i kod nas tako da ga i mi možemo kupiti. Očito je da se tajna formula krije u brazilskim sastojcima koji dodatno zaglađuju kožu i daju joj sjaj, baš kakvog imaju Hailey i Selena!

 

 

Ne samo što ju zaglađuje, već ima odličan miris, kao što je i Hailey izjavila te je rekla kako se odmah osjeća kao da je na plaži, baš zbog njegova mirisa.

Proizvod za skidanje šminke Najbolji proizvod za skidanje šminke s očiju – odličan je i jeftin, a to je potvrdila i poznata glumica

losion za tijelo miris glatka koža hailey bieber Selena Gomez

Još vijesti