Od trenutka kada su ona i Justin počeli dejtati, što je sada već davna prošlost, hejteri i trolovi su se zalijepili za Hailey i ne puštaju. Konstantne usporedbe sa Selenom i hejt koji nije zaslužila su sada dosegli njenu granicu tolerancije.

'Ovo je za vas u komentarima koji ste tu svaki put kad nešto objavim' napisala je Hailey u opisu svog novog videa – i onda kreće prozivka. Više ne misli trpjeti trolove i hejtere jer joj je stvarno dosta. Iako nije rekla u videu što ju je to konkretno toliko naljutilo da se odlučila snimiti ovakav video, vrlo je lako zaključiti.

Slika nije pronađena Hailey Bieber otkrila da ju više nećemo vidjeti na modnim pistama – evo čime će se sada baviti

Jedna stvar oko koje joj svi ostavljaju negativne komentare i koja se uvijek vrti oko nje je 'Selena Gomez'. I sama je Selena već rekla ljudima da puste Hailey na miru, ali ne odustaju. Koliko god dugo Hailey i Justin bili zajedno, svi su i dalje na Seleninoj strani i maltretiraju Hailey.

 

@haileybieber

this is for you guys in my comments every single time I post

♬ original sound - Hailey Bieber

 

Sada joj je prekipjelo. 'Ostavite me na miru, molim vas. Odite biti jadni negdje drugdje', samo je dio Haileyne poruke trolovima. Inače nije oštra i ne odgovara na negativne komentare, ali ovog puta je napravila iznimku, jer kada je dosta, dosta je. Gdje god da se pojave ona i Justin, što god da objavi, u komentarima krene rasprava da on i Selena trebaju biti zajedno. Definitivno nezgodna situacija za sve uključene i nikako fer ponašanje od takozvanih fanova. Ako Hailey poludi, onda je jasno da su prešli sve granice.
 

Slika nije pronađena Cura je htjela za maturalnu frizuru kakvu nosi Hailey Bieber – a dobila je razočaranje

hailey bieber Trolovi Hejteri poruka celebrity

Još vijesti