Galerija Hailey Bieber - 5 Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +5 Hailey Bieber - 3

Životi slavnih osoba su pod povećalom javnosti i svaki je njihov pokret popraćen komentarima svih i svakog. Hailey je toga dosta i ima poruku za sve koji pričaju o njenom braku s Justinom i o tome jesu li sretni.

Odnos Hailey i Justina je glavna tema rasprava od trenutka kada su se zaručili. Prvo su fanovi govorili kako je Justin pogriješio – i čak i sada, godinama kasnije i dalje misle da je pogriješio i da je na Haileynom mjestu trebala biti Selena. Neki su čak govorili i da je njihov brak dogovoren kako se Justin ne bi morao vratiti u Kanadu, čiji je zapravo državljanin. Kasnije su se non stop širile priče da imaju problema, da je Justin požalio brak, da ga nije briga za Hailey, da ju ne voli toliko…uglavnom priča se. I to pretežito u negativnom kontekstu.

Baka Prase i Anja Blagojević Nakon bankrota uslijedio je i prekid? Baka Prase prodaje auto koji je Anji kupio za rođendan

Čini se kao da svi samo čekaju da se rastanu pa da mogu reći "znala sam". Ipak do sada od rastave još ništa, a Hailey i Justin se čine sretni i zaljubljeni kada ih god uhvate paparazzi. Hailey je u jednom nedavnom intervjuu poslala poruku svima koji pričaju o njihovom odnosu – i nije imala lijepe riječi.

 

@justforvibes24 Its actually the people that believe the blind items that crack me up the most😂😂😂like get a grip 💯#haileybieber #explore #blowthisupp #foryoupage #hailey #blinditemslady @Hailey Bieber #haileybieberblinditem ♬ original sound - Girly pop💖💯

 

Možda je bila malo bezobrazna, ali je bila i 100% u pravu. Uglavnom će mišljenje o njihovom odnosu iznositi oni koji ih zapravo ne poznaju i sve što vide je ono što objave mediji ili njih dvoje na svojim društvenim mrežama. Ništa od toga ne može dati potpunu sliku o njihovom odnosu i što se zapravo događa znaju uvijek samo oni i njima bliski ljudi. Hailey je izgleda dosta da se stalno negativno priča o njihovom braku i možda sada s ovim barem nekim govorkanjima stane na kraj.

 

 

Hailey Bieber Našminkala bi se malo drugačije nego inače? Inspiriraj se s nekim od izgleda Hailey Bieber

hailey bieber poruka hejterima odnos justina i hailey što kaže hailey kakav im je brak poručila

Još vijesti