Hailey Bieber

Temeljita i zdrava briga o koži postala je imperativ današnjice. A upravo to je nit vodilja nove linije za njegu kože. "WELCOME TO THE WORLD OF RHODE", napisali su na službenoj Instagram stranici novog brenda kozmetike i otvorili svoja vrata svijetu. 

"Mi smo linija pažljivo odabranih esencijalnih sastojaka za njegu kože. Naše formule njeguju vašu kožnu barijeru kako bi vam u trenu pružile vlažnu, njegovanu kožu, a s vremenom poboljšavaju njezin izgled", ponosno su poručili iz brenda.

Proizvodi su formulirani za osjetljivu kožu i prikladni su za sve tipove kože. Proizvedeni u suradnji s dermatolozima, veganski, cruelty-free, bez glutena i bez dodanih mirisa. Pored toga prednost je i cijena – svi proizvodi su ispod 30$ (cca. 215 HRK).

'Rhode' web-stranica donosi i poruku od same Hailey, koja glasi:

“Moj put prema zdravijoj koži inspirirao me da razvijem proizvode koji stvarno djeluju, na način koji je dostupan svima. Rhode je posvećen izradi proizvoda temeljenih na znanosti i sjajnoj formulaciji, pojednostavljujući mnoge misterije i složene priče iza učinkovite njege kože. Nadam se da će to postati vaše osnovne potrepštine koje mogu živjeti u vašoj kupaonici, biti vaš omiljeni suputnik na putovanju, poboljšati vašu kožu s vremenom i održavati vašu kožu sretnom i hidratiziranom.” 

 

 

 

Skincare hailey bieber njega kože

Još vijesti