Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +6 Hailey Bieber - 6

Hailey kosa izgleda lijepo i zdravo! Nema recepta koji je univerzalan i koji će pomoći svakome preobraziti kosu jer ipak svi imamo različite tipove kose, ali tu i tamo koji savjet nije naodmet jer nekome će možda baš taj pomoći.

Kada je neki proizvod viralan i svi ga hvale, onda od njega imamo velika očekivanja. Pogotovo ako se toj viralnoj ludnici pridruže i slavne osobe koje imaju tonu proizvoda na raspolaganju i mogu koristiti što god žele. Još ako im je taj proizvod favorit…jer upravo je Hailey Bieber nazvala svojim favoritom za njegu kose viralnu masku. Radi se o brendu K18 i njihovoj Leave-In Molecular Repair Hair Mask. Navodno je to maska za kosu koju Hailey u zadnje vrijeme non stop koristi.

 

 

Ova je maska u posljednje vrijeme mnogima favorit, ne samo njoj. Iako je skuplja, cure kažu da kvaliteta u ovom slučaju opravdava cijenu. Kosa koja je uništena farbanjem ili blajhom zna biti suha i uništena, a upravo je za nju namijenjena ova maska, kao i za one koji se non stop peglaju i zagrijavaju kosu. Na koji god da je način kosa uništena i beživotna, ova maska tvrdi da će ju vratiti u život.

 

 

Na svim web shopovima ima gomilu pozitivnih recenzija. Malo je drugačija od ostalih maski za kosu jer se ova ne ispire. Može se naći i na web shopovima kod nas pa nije ni tako teško doći do nje.

Maske za kosu Drogerijske maske za oštećenu kosu koje imaju hrpu pozitivnih recenzija: Ovih 6 rade svoj posao

Pranje kose "RPR metoda" pranja kose bi ti se mogla svidjeti ako imaš oštećenu ili obojanu kosu

hailey bieber maska za kosu njega kose što koristi za kosu k18 maska lijepa kosa maska za oštećenu kosu

Još vijesti