Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +5 Kylie Jenner - 3

Ne, ovo nije bio dio neke modne revije ili snimanja, ako si to prvo pomislila. Ovo je samo outfit koji je Kylie odlučila nositi jedan dan na Tjednu mode u Parizu. Ne bi se svako usudio.

Kylie uvijek mora napraviti nešto o čemu će se pričati. Biti u sjeni nije mjesto za nju, a sada je još jednom dokazala da joj to uvijek uspijeva. Na Tjednu mode u Parizu nosila je nekoliko odjevnih kombinacija, ali jedna je bila posebno upečatljiva. Umjesto hlača, nosila je gaće kao hlače. Preko najlonki! Uz njih je kombinirala – potkošulju! I preko svega dugačak kaput. Zvuči čudno? I izgleda čudno. Ali, ne bismo ništa manje niti očekivali od Kylie. Samo je pokazala da ima hrabrosti (i ludosti) nositi nešto što većina ne bi niti u najluđim snovima.

 

 

Zbog kombinacije tamnih najlonki i modela gaća, koji djeluje poput onih tipičnih 'babljih' gaća kakve najradije nosimo kada imamo mengu, niti ne izgleda toliko golo. Radi se o komadima brenda Loewe na čiju je modnu reviju išla. Sve je toliko iznenadila odjevnom kombinacijom da većina nije niti primijetila da ne nosi nikakve perike niti ekstenzije, već svoju pravu kosu. Kylie većinom nosi ekstenzije, a par puta kada pokaže svoju pravu kosu, sjetimo se da ona zapravo ima bob frizuru. I da joj stoji super!

Kim Kardashian Kim uvijek bira izgled prije udobnosti: Zbog ove haljine OPET nije mogla hodati – pomagali su joj asistenti

Breskvica Breskvica više nema crvenu kosu: Promijenila je boju i sada izgleda još i bolje [FOTO]

Kylie Jenner stil Moda outfit gaće odjevna kombinacija foto

Još vijesti