Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 3 +6 Kylie Jenner - 6

Kylie se voli izdvajati i izgledati drugačije, a ovo je najnovija čudna stvar koju je nosila. Traperice ili traper suknju možeš nositi i na ovaj način koji ti sigurno nikada ne bi pao na pamet.

Nikada nije obična i uvijek pronađe način kako napraviti nešto drugačije i neočekivano. Sada je pronašla način kako nositi trapere suknju na novi, drugačiji, ali kul način. Za vikend je Kylie išla na koncert Rosalie, a za tu je priliku imala spreman ovaj čudnovati outfit koji je objavila i na svom Instagram storyju. Ono što je svima zapelo za oko u outfitu je da izgleda kao da je doslovno uzela traper suknju, izrezala rupe za ruke i stavila to kao majicu. Zvuči ludo, ali kada je Kylie u pitanju, sve je moguće.

 

 

Dobila je majicu na jedno rame koja izgleda jako kul. Radi li se stvarno o majici ili je zaozbiljno uzela staru traper suknju i samo napravila rupe za ruke, teško je reći, ali izgleda kao DIY projekt. Čak i da nije, lako to možeš i sama napraviti doma i u sljedećem izlasku imati najposebniju majicu ikada. Da bi izgledala totalno posebno, uz tu je majicu nosila i crne traper hlače. Ako se uvijek bojiš nositi traper na traper, ovo je dokaz da se može. Cijeli traper outfit, a izgleda tako dobro!

Kylie Jenner Moda ili ludost: Kylie Jenner izašla na ulicu bez hlača – samo u donjem rublju [FOTO]

Kylie Jenner Kylie Jenner pokazala kako joj izgleda ormar - i ostavila sve bez teksta

Kylie Jenner outfit Moda odjevna kombinacija suknja majica

Još vijesti