Galerija Breskvica Breskvica Breskvica - 4 +2 Breskvica - 1

Breskvica već dugo vremena fura crvenu kosu, samo je mijenjala frizure, ali sada je napravila drastičnu promjenu i stavila novu boju. Nadamo se da nije samo perika jer joj stoji odlično.

Iako voli eksperimentirati s frizurama, ipak se već dugo vremena vjerno držala svoje crvene boje. Koja joj je stajala super, ali ova nova joj stoji još i bolje. Iako nije stavila neku ludu boju kose, pomalo je to drastična promjena jer smo ju navikli vidjeti s crvenom bojom. Možda ju ne bismo ni prepoznali s ovom novom da ju sretnemo na ulici. Odlučila je da se vraća na smeđu boju kose! Nije dirala svoju duljinu, već je samo promijenila boju. Transformaciju je pokazala na svom Instagramu.

Breskvica

Ova je boja slična njenoj prirodnoj boji kose i stoji joj odlično. Nije otkrila razlog zašto je to napravila, a možda joj je samo dosta redovitog farbanja. Razlog zbog kojeg na ovim novim storyjima izgleda toliko drugačije nije samo u boji kose. Ako ti nešto još 'ne štima' to je zato što je stavila i plave leće.

 

 

Neki se nadaju i da to znači nova glazba i novi video jer Breskvica redovito u svakom novom videu pokazuje i drugačiju frizuru i drugačiji izgled.

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

Hailey i Justin Bieber Hailey Bieber napokon odgovorila na optužbe da je Seleni UKRALA Justina – što je rekla u svoju obranu?

breskvica nova kosa Novi Izgled nova boja transformacija foto

Još vijesti