Hailey Bieber

Kada su u pitanju njene street style odjevne kombinacije, Hailey Bieber je IT cura. Što ona odjene i paparazzi uhvate na fotkama, to cure počnu nositi. Bit će uzor i s posljednjom odjevnom kombinacijom koju je nosila.

Malo hladnoće nas neće spriječiti u nošenju minice. Kao ni Hailey Bieber! Trenutno je u New Yorku i prošetala je ulicom u odjevnoj kombinaciji koja je tako jednostavna, a opet tako dobra. Standardno kako to Hailey radi! Još jedan perfektan outfit, a za nas još jedna nova inspiracija što nositi ove jeseni. Kombinacija je idealna jer može biti za svaki dan i izgleda prilično udobno iako je u pitanju kožna minica.

Hailey Bieber Hailey Bieber želi vratiti u modu traper komad iz 90-ih

Jedna bitna stvar koju Hailey ne nosi, a tebi preporučujemo, su termo najlonke, koje s unutarnje strane imaju toplo krzno, a kada se obuku, izgleda kao da imaš tanke najlonke. Magija! Kada imaš takve najlonke, onda će ti Haileyin outfit biti super za jesenske i zimske dane.

 

 

Nije ništa ekstra, ali je opet tako dobro. Minica i oversized majica preko nje, uz dugačak kaput i Mary Jane cipelica. Da ti ovakvu odjevnu kombinaciju odjeneš uz gležnjače ili glomazne mokasinke, izgledalo bi jednako dobro! Hailey ti s ovim outfitom itekako može biti uzor i lako ćeš ga rekreirati sa stvarima koje i ti imaš u ormaru.

Jesenska odjevna kombinacija Ideje za odjevne kombinacije za sljedeći tjedan: Imamo 5 outfita idealnih za svaki dan

Ako i nemaš kožnu minicu, možeš ju zamijeniti običnom crnom, efekt će biti isti. Kada nećeš znati što obući, evo ideje!

hailey bieber outfit odjevna kombinacija Moda stil što nositi za svaki dan inspiriraj se Street style jesenski outfit

Još vijesti