Galerija Millie Bobby Brown +0 Millie Bobby Brown - 7

Puno smo puta pročitali da su neki slavni stopirali svoje obrazovanje kada im je karijera krenula cvjetati. Tu ima i iznimki, a Millie Bobby Brown je jedna od njih. Iako je na vrhuncu karijere, ona kreće na faks! I ne, nije gluma.

Millie Bobby Brown je jedna od najvećih glumačkih zvijezda u usponu. Otkad se pojavila u 'Stranger Thingsu' karijera joj ide uzlaznim putem. Nedavno je navršila 18 godina, završila je srednju i bez obzira na uspjeh u glumi, odlučila je kako želi upisati fakultet. Za Allure je otkrila da je sada to stvarno i napravila i da je upisala Sveučilište Purdue u Indiani u SAD-u.

Celebovi na faksu Na koji su faks išli Lil Wayne, Kourtney Kardashian ili Ashton Kutcher? Možda i tebi daju inspiraciju za odabir faksa

Naravno, ne može pohađati nastavu uživo, što zbog svojih glumačkih obaveza, a što zbog toga da bi izazvala opću pomutnju na nastavi. Tako će ići na faks online, ali i to je velika stvar.

 

 

Odlučila je da želi studirati studij koji bi kod nas bio 'socijalni rad'. Želi učiti o tome kako pomoći drugim, pogotovo mladim, ljudima. S obzirom da je i sama imala problema u životu s lošim osobama zbog kojih je donosila nezdrave odluke i nalazila se u toksičnim situacijama, sada želi pomoći drugima, ali se prije toga želi educirati, kako bi bila što bolja. Iako će joj na faksu sigurno popuštati, jer ipak je Millie, šalje mladima poruku da bez obzira na sve, moraju staviti fokus na svoju edukaciju. Nije prvi put da ova glumica koristi svoju popularnost kako bi poslala neku dobru poruku svojim mladim fanovima.

Brooklyn i Nicola Brooklyn Beckham još jednu tetovažu posvetio Nicoli: Mnogi misle da izgleda jeftino i nema značenja

 

Slavne osobe Fakultet studiranje Millie Bobby Brown što studira

Još vijesti