Celebovi na faksu

Bliže se upisi na fakultete i ovo je razdoblje posebno stresno za sve maturante. Osim što se moraju razmišljati o tome čime se žele baviti ostatak života, također ih brine jesu li dobro procijenili vlastite interese i sposobnosti i hoće li uopće upasti na željeni faks.

No, zamislite da uz sav taj stres morate nositi s poslom, ali i papparazzima i fanovima na svakom koraku. Upravo je to mučilo neke od poznatih osoba koje su se unatoč slavi i uspjehu odlučile na nastavak obrazovanja. U nastavku otkrivamo što su studirali naši omiljeni celebovi i koji od njih su zapravo došli do diplome.

1.Karlie Kloss

Između snimanja i hodanja modnom pistom, ova Victoria's Secret anđelica odlučila se i na pohađanje predavanja na Sveučilištu u New Yorku. Iako ne znamo točno za koji se smjer odlučila, znamo kako ju zanima računalno kodiranje jer vodi ljetni kamp za djevojke pod nazivom Kodiranje s Klossy.

2.Dakota Fanning

Slavna glumica je također bila studentica Sveučilišta u New Yorku, gdje je odabrala smjer pod nazivom ženski studiji. Dakota svoje stečeno znanje koristi kako bi javno ukazala na veliku razliku u prihodima između žena i muškaraca u Americi.

 




3.Ariel Winter

Poznata članica Moderne obitelji bila je toliko zaposlena da je morala odgoditi studiranje na godinu dana kako bi se posvetila glumi. No, nakon godinu, glumica je na sveučilištu UCLA studirala političke znanosti, a otvoreno je govorila i kako želi upisati studij prava. Izgleda kako Ariel nije genije samo u seriji, već i u stvarnom životu.

4.Yara Shahidi

Prekrasna glumica dokaz je kako je moguće biti i lijep i pametan. Ona studira ni manje ni više nego na Harvardu i odlučila se za čak dva područja – afroameričke studije i sociologiju. Svima je poznato kako je vrlo teško upasti na Harvard, no kao dio prijave, Yara je priložila pismo preporuke koje je napisala Michelle Obama, pa vjerujemo kako joj nije bilo pretjerano teško upasti.

5.Brooklyn Beckham

Najstariji sin megapopularnog para Victorije i Davida Beckhama odlučio se za studij fotografije na fakultetu za umjetnost i dizajn Parsons u New Yorku. No, Brooklyn je svoj talent za fotografiju već unovčio pa tako iza sebe ima kampanju za jednu knjigu, kao i za poznati brend Burberry.

 




6.Ashton Kutcher

Poznati glumac je prva osoba na našoj listi koja je studirala prije slave. Naime, Kutcher je studirao biokemijsko inženjerstvo na Sveučilištu u Iowi, ali je odustao jer mu se smiješila uspješna karijera u modelingu. S obzirom na to da je sada cijenjeni glumac i oženjen prekrasnom Milom Kunis koju je upoznao na snimanju, sumnjamo da pretjerano žali za studentskim danima.

7.James Franco

Ovaj prekrasni glumac je ujedno i najmarljiviji student u Hollywoodu. Svojevremeno je studirao engleski jezik, od čega je odustao kako bi se posvetio glumi. No, ponovno upisuje fakultet, i to smjer kreativno pisanje. Jedno vrijeme bio je i pripravnik na odjelu za poeziju, a cilj mu je dobiti doktorat na području engleskog jezika. Uz glumu i studiranje, također je bio profesor na par kolegija na sveučilištima u New Yorku i Kaliforniji.

8.Eva Longoria

Ova 'očajna kućanica' završila je studij kineziologije u Texasu. Osim toga, magistrirala je na području Latinoameričke kulture.





9.Kourtney Kardashian

Jedina od sestara koja je uspješno završila fakultet, Kourtney je diplomirala na području kazališne umjetnosti i španjolskog jezika.

10.Emma Watson

Osim što je glumila našu omiljenu štrebericu u filmovima o Harryju Potteru, Emma je štreberica i u stvarnom životu; unatoč uspješnoj glumačkoj karijeri, završila je preddiplomski studij na području engleske književnosti. Deset bodova za Gryffindor!

11.Lil Wayne

Dwayne Michael Carter Jr., poznatiji pod reperskim nadimkom Lil Wayne, također se odlučio dobiti fakultetsku diplomu, a studirao je političke znanosti na Sveučilištu u Houstonu.

12.Lily Collins

Poznata glumica studirala je broadcast novinarstvo u Kaliforniji, ali je od studija odustala s 20 godina, kada je dobila ulogu u filmu Priča o prvaku, gdje je glumila sa Sandrom Bullock.

 




13.John Legend

Iako vrlo talentiran za glazbu, poznati pjevač i skladatelj odlučio je studirati engleski jezik, smjer afroamerička književnost

M.B.

Foto: Instagram/Instagram Screenshot/ Shutterstock.com - Studio Romantic

Pogledajte još:

Ne možeš odlučiti koji faks odabrati? Postoji jedna aplikacija koja će ti olakšati život

Kamo nakon srednje? Pazi da pri odabiru faksa ne napraviš jednu od ovih 11 grešaka

Zadnji si razred? Sjedni i dobro razmisli kuda dalje – postavi si ova pitanja prije odabira faksa

faks Upis odabir faksa celebovi studiranje

Još vijesti