Prijateljice

Nemoj se zabrinjavati ako ti cimerica neće biti tvoja frendica ili netko koga poznaješ. Nekada je baš najbolje živjeti s nekim novim i steći jedno novo prijateljstvo. Ipak, nećemo te lagati, nije svaka cimerica divna i krasna.

Većina će kada krene na faks živjeti s nekime. Rijetki su oni koji žive sami. A ako živiš s nekim, to znači da ćeš po prvi put dobiti cimi! Sasvim svejedno jesi li u studentskom domu ili ćeš živjeti u stanu, možeš u obje vrste smještaja naići na iste tipove cimerica. Neke su odlične i može ti to postati nova frendica za cijeli život. No, nećemo te lagati, nije uvijek sve tako bajno. Ako nemaš sreće, možeš dobiti i cimericu koja će testirati tvoje živce svaki dan iznova. Bitno je da pronađete zajednički jezik i da otvoreno kažeš ako imaš neki problem. Izdvajamo ti 7 tipova cimerica i vjerojatno je da ćeš dobiti neku od njih.

1.Cimerica koja nikad nije tamo
Na trenutke će ti se činiti kao da živiš sama. Ovaj tip cimerice možda i nije loše imati ako si netko tko voli biti sam. Ona redovito odlazi vikendom doma i ostaje tamo koliko god duže može. Kada i je tu, zapravo nije u stanu/sobi jer je po cijeli dan negdje i samo dođe prespavati.

2.Cimerica kojoj je drugo ime nered
Dobar dio nas nije najuredniji, ali kada kreneš živjeti s nekim, i kada više ne bude mame da posprema za tobom, morat ćeš se osvijestiti da ne možeš ostaviti razbacanu odjeću posvuda, da moraš oprati i pospremiti za sobom ili pokupiti svoju kosu iz kade nakon pranja. Nadamo se da tvoja cimerica neće biti ona osoba koja NIKAD ne posprema ništa za sobom i s kojom je pomalo bljakić živjeti.

Cimerice Kako biti dobra cimerica: 10 pravila koje trebaš imati na umu kad na faksu kreneš živjeti s cimi

3.Cimerica koja se ponaša kao da živi sama
Ili drugim riječima cimerica iz pakla. Ona će lupati u 6 ujutro, puštati glasno svoju glazbu kad joj se prohtije, zauzeti veći dio prostora sa svojim stvarima, pozivati ljude bez da ti kaže da će netko doći, koristiti tvoje stvari kao da su njezine… ponašat će se kao da je vaš prostor NJEZIN i kao da živi tu sama. Nema ni trunke razumijevanja za druge.

4.Cimerica iz snova
Nisu sve cimerice loše jer ako si sretnica, tvoja može biti i cimerica iz snova. Ona osoba koja će imati razumijevanja, s kojom neće biti problema, s kojom ćeš se moći i podružiti, koja će biti jako slična tebi pa ćete se i lako sporazumjeti oko svega, a koja bi ti na kraju lako mogla postati i nova prijateljica. Život s njom će biti savršen!

5.Cimerica zvana starija sestra
Još jedan primjer dobre cimerice je i cimerica koju ćemo nazvati „starija sestra“. Ova cimerica, svejedno je li tvojih godina ili starija, će se ponašati kao starija sestra. Brinut će jesi li jela, zvati te da ideš s njom u menzu, pozivati te na druženja kad vidi da si sama, učiti te kako ispeći jaja, brinuti se o tebi kad dođeš doma pijana, provjeravati treba li ti nešto kupiti kad ide u dućan… Uvijek će biti tu za tebe! Samo se sjeti da i ti radiš isto za nju i zajednički će vam život biti divan.

6.Cimerica koja stalno dovodi neke ljude
Možeš dobiti i cimericu koja stalno dovodi nekoga, bilo dečka, prijatelje, kolege s faksa… Ona se voli družiti, ali se voli družiti DOMA. Nije tip osobe koji će otići kod nekoga ili na kavu u kafić, ona će radije sve pozvati kod sebe. Ako si društveni tip, ovakva će ti cimi biti okej, ali ako nisi…moglo bi biti problema. S njom nikada neće biti dosadno u vašem prostoru, to je sigurno.

Pakiranje Krećeš na faks i seliš se u studentski dom? Popis od 20 stvari koje trebaš obavezno spakirati

7.Cimerica koja stalno „posuđuje“ tvoje stvari
„Posuđuje“ tvoju hranu, tvoj šampon, tvoju gumicu za kosu, tvoju penkalu – i onda više nikad te stvari ne vidiš. Nikad nema ništa što joj treba pa će posuditi tvoje i jednostavno nikad ne vratiti. U nekom trenu bi mogla prestati i pitati, već samo uzimati bez pitanja i bez tvog odobrenja. Može postati iritantno i naljutiti te.

faks Fakultet studiranje cimerica živjeti s cimericom tipovi cimera cimeri kakve možeš dobiti

Još vijesti