Galerija Brooklyn i Nicola Brookyln Beckham i Nicola Peltz - 1 Brookyln Beckham i Nicola Peltz - 2 +5 Brookyln Beckham i Nicola Peltz - 3

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su nedavno svoju vezu okrunili i brakom, a od vjenčanja neumorno dijele svoju ljubav na Instagramu. Osim tamo, iskazuju ju i na jedan drugi način, pogotovo Brooklyn.

Brooklyn Beckham poznat je po svojim mnogobrojnim tetovažama. Cijelo tijelo mu je ispunjeno raznim crtežima, porukama i citatima, a nije niti tajna da su neke tetovaže posvećene njegovoj novoj supruzi, Nicoli Peltz. U jednom od intervjua, Brooklyn je izjavio kako ih trenutno ima oko 95 što je iznimno velik broj tetovaža.

 

 

Očito je kako ima mjesta za još njih jer je sada objavio story na Instagramu gdje je pokazao svoju novu tetovažu koja i nije baš toliko lijepa kao njegove prethodne. Naime, na tetovaži piše 'Married', odnosno 'Oženjen'. Iako je to objavio na story, mnogi su krenuli ostavljati svoje komentare na društvenim mrežama i jedno je sigurno – nikome se ne sviđa njegova nova tetovaža. Tetovažu je posvetio svojoj supruzi i to je bilo iznenađenje za nju.

 

 

Mnogi misle da je tetovaža glupa zato jer već ima nekoliko njih koje su posvećene Nicoli, a i svi znaju da su se nedavno vjenčali jer su svjetski poznati. Zato misle da nema potrebe za ovakvom tetovažom koja ne označuje ništa osim toga da sada svi znaju da je on oženjen, a to su znali i prije. No, Nicoli se ta tetovaža sviđa, a to je vjerojatno i najbitnije. Osim toga, ovo je samo jedna od tetovaža koju je posvetio njoj, a mnogi se pitaju, ako se oni ikada rastave, kako će on prekriti toliko tetovaža koje su posveće Nicoli.

Obitelj Beckham Prvi pogled na vjenčanje godine: Mladi Beckham podijelio fotke i svi gledaju – vjenčanicu [FOTO]

Brooklyn i Nicola Novi bračni par odgovarao na škakljiva pitanja o njihovoj vezi – nisu li preslatki?

Brooklyn Beckham Nicola Peltz tetovaža značenje celebrity Slavni parovi