Miley Cyrus

Miley Cyrus predstavila je svoj novi singl „Used to Be Young“. Na tragu naziva pjesme, ova tridesetogodišnjakinja podijelila je sjećanja na svoje mlade dane, kada je kao Hannah Montana stekla popularnost diljem svijeta.

Možda zvuči fantastično kad razmišljate koliko je to predivno postati tinejdžerska zvijezda. No, možda ćete promijeniti mišljenje kad čujete za onu drugu mračnu stranu slave dječjih zvijezda, o kojoj se rijetko govori, a o kojoj je Miley progovorila u svojoj TikTok objavi.

Opisala je svoj radni dan i raspored, kad je imala samo 12 ili 13 godina. Budila se u 5:30 ujutro kako bi se našminkala i pripremila za intervjue i snimanja, koji su trajali gotovo cijeli dan. Samo u jednom danu, Miley je pobrojala devet intervjua, sastanke s urednicima i dva snimanja. Sve je bilo gotovo tek poslije 6 navečer. Drugi je dan čekao sličan raspored, da bi se za vikend vratila kući i od ponedjeljka vratila nazad na set i snimanje serije.

 

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 12

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

 

„Ja sam možda svašta, ali lijena nikako nisam“, rekla je Miley, odajući priznanje samoj sebi zbog užurbanog radnog tempa koji je imala kao djevojčica.

„Mislim da ova djevojka zaslužuje mali beskrajni ljetni odmor“, nasmijala se zvijezda, aludirajući na naslov svog albuma „Endless Summer Vacation“.

Ljudi su u komentarima bili poprilično preneraženi. Mnogi su pisali da takav radni tempo od 6 ujutro do 6 navečer ne bi mogli podnijeti niti kao odrasle osobe.

Postavlja se pitanje gdje je tu vrijeme za školu, učenje, druženje, odmor i sve one aktivnosti u kojima većina tinejdžera uživa. Miley je još kao dijete živjela kao najzaposlenija odrasla osoba, s radnim danom koji je trajao i više od 12 sati. Nismo sigurni kako joj je bilo odrastati pod svjetlima reflektora, no jedno je sigurno – lako joj zasigurno nije bilo.

Miley Cyrus i Shakira u novim spotovima Najslušanije pjesme u prvoj polovici 2023. godine: Najveći hitovi prema Billboardovoj ljestvici

miley cyrus dan u životu tinejdžerske zvijezde nova singl miley cyrus beskrajni ljetni odmor radni dan i više od 12 sati Miley Cyrus kao Hannah Montana

Još vijesti