Slavna djeca slavnih roditelja

One su slavne i poznate, a svoj „gen za uspjeh“ mogu zahvaliti svojim roditeljima koji također žive pod svjetlima reflektora.

Donosimo ti popis poznatih osoba iz industrije zabave, koja su naslijedila najbolje talente i krenula stopama svojih roditelja.

1. Zoe Kravitz

Ona je kći glumice Lise Bonet i glazbenika Lennyja Kravitza. Jedna od njezinih prvih uloga bila je ona u romantičnoj komediji „No Reservations“, a slavu je postigla ulogom mutanta u filmu „X-Men: Firsti Class“. Njezini roditelji su se razveli kad je imala 5 godina. Nakon što joj se majka udala za Jasona Momou, nastavila je živjeti s ocem. Ona je danas uspješna glumica, pjevačica i model.

 

 

2. Dakota Johnson

Glumica koju pamtimo najviše po ulozi Anastasie Steele iz „Pedeset nijansi sive“. Njezini roditelji su Melanie Griffith i Don Johnson, a ona je još jedna kći koja je naslijedila najbolje od svojih predaka. Njezin otac je bio glumac, majka apsolutna zvijezda američkog filma 90.-tih, a baka Tippi Hedren glumila je u kultnim Hitchcockovim „Pticama“.

 

 

3. Deva Casel

Za nju kažu da je kći najljepše žene svijeta. Deva je dijete talijanske glumice Monice Bellucci i francuskog glumca Vincenta Cassella. Ova osamnaestogodišnjakinja suvereno vlada modnim pistama i slika se za naslovnice slavnih časopisa, primjerice za talijanski Vogue i za reklamnu kampanju D&G. Vjerujemo da njezino vrijeme tek stiže.

 

 

4. Maya Hawke

Ova 24-godišnjakinja dijete je glumaca Ethana Hawkea i Ume Thurman. Debitirala je ulogom Jo March u adaptaciji „Little Woman“ i postala poznata publici ulogom seriji „Stranger Things“.

 

 

5. Lily Collins

Ovu omiljenu glumicu pratimo trenutačno u ulozi Emily u Netflixovoj seriji „Emily u Parizu“. Svoj je talent za snalaženje pod svjetlima reflektora, naslijedila od oca, britanskog glazbenika Phila Collinsa. Prvi se puta na malim ekranima pojavila sa samo dvije godine.

 

 

6. Emma Roberts

Emma Robert kći je glumca Erica Robertsa, koji je brat jedne od najpopularnijih glumica Hollywooda Julie Roberts. Emma je tako samo nastavila stopama svojeg oca i tete pa se pojavila u brojnim popularnim filmovima kao što su „Dan zaljubljenih“, "Holidate“ ili „Buntovnica u internatu“

 

 

7. Miley Cyrus

Kći country zvijezde Billyja Raya Cyrusa, postala je popularna zahvaljujući ulozi u Disneyevoj TV seriji „Hannah Montana“. Svoje prve milijune na bankovnom računu zgrnula je već sa 16 godina. Pjevačku karijeru gradila je usporedno s glumačkom, a njezin glazbeni spot „Wrecking Ball“, bio je broj jedan hit na Billboardovoj ljestvici.

 

 

8. Willow Smith

Ona je kćer Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith. Pjevačica i glumica odrastala je pod svjetlima reflektora te se odlučila za glumačku i pjevačku karijeru. Willow je još kao 10-godišnjakinja s debitantskim singlom „Whip My Hair“, stigla do platinaste nagrade, snimila je nekoliko uspješnih albuma, a posljednjih godina sudjeluje u Tv showu „Red Table Talk“, koji vodi njezina majka.

 

 

Slavna djeca slavnih roditelja celebovi koji su djeca slavnih Lily Collins emma roberts Deva Casel miley cyrus Maya Hawke Dakota Johsnon

Još vijesti