Galerija Lola Tung Lola Tung - 1 Lola Tung - 2 +4 Lola Tung - 3

Lolu svi znamo po ulozi Belly u seriji „The Summer I Turned Pretty“. Ta ju je uloga proslavila i sve ju češće možemo viđati na različitim događanjima. Sada je na ovom bila prava modna ikona.

Na dodjeli nagrada CFDA Fashion Award sve su oči bile na Loli Tung. Prošetala je crvenim tepihom u haljini koja ne može, a da ne zapne za oko. Radi se o dizajnerskoj haljini, naravno, a kreirao ju je Balmain. O njenom se outfitu ne prestaje pričati i to s razlogom. Jedna je to od najljepših „golih“ haljina ikada! Ovakve haljine nekada znaju biti malo pretjerane i otkriti previše, ali u Lolinom slučaju to se nije dogodilo. Rekla je i sama da si izgleda pomalo poput lustera. Dodale je da iako haljina izgleda kompliciranije, zapravo ju je jako lako odjenuti jer je odostraga cijelom dužinom zatvarač.

 

 

Kristalići su igrali glavnu ulogu i učinili haljinu posebnom! Da sve bude što skladnije, Lola je nosila i nude cipele sa šljokičastom trakicom.

 

 

Belly ovakvu haljinu vjerojatno nikada ne bi obukla, ali Lola bi i ovo je jedan njen izgled koji se sigurno neće zaboraviti!

Lady Gaga Najskuplje odjevne kombinacije koje su slavni nosili na crvenom tepihu: Vrijednost ovih 10 je OGROMNA

Lola Tung haljina crveni tepih gola haljina oduševila haljina s kristalićima celebrity haljine belly summer i turned pretty

Još vijesti