Galerija Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 2 +4 Kendall Jenner - 4

Kendall Jenner zna nekada nositi dosta riskantne komade odjeće, a ova je haljina definitivno jedan takav komad. Zbog iluzije se čini da haljina nema gornji dio i da zapravo počinje tek na dijelu ispod grudi.

Haljina o kojoj se najviše priča. Kendall Jenner je došla u centar pažnje jer se na prvu činilo da je izašla van u prilično riskantnoj haljini, gotovo pa golog gornjeg dijela. Zapravo se radi o iluziji i samo se čini da je Kendall bez gornjeg dijela haljine. Fotku je podijelio David Koma, dizajner haljine.

Kylie Jenner Ljudi sprdaju novu kuću od Kylie Jenner – kao da ju je gradio početnik u Simsima i izgleda kao skladište

Izgleda kao da haljina počinje tek ispod grudi, a da je ovaj dio tijela Kendall prekrila samo sa dva cvijeta. Ipak, to nije slučaj, haljina ima i ramenice i prekriva joj cijeli gornji dio, samo što je taj gornji dio proziran i stvara zbog toga iluziju da ga nema. Kada se okrene i kada svjetlo padne drugačije, tek se tada vidi da ima i taj prozirni dio. Haljina je jedinstvena i samo za one najhrabrije.

 

 

Na sve je još samo dodala crvenu dugačku maramu i štikle s malom peticom. Kendall je u toj jednoj haljini zapravo nosila nekoliko velikih trendova ove sezone. Prozirne haljine ili one s prozirnim dijelovima su preplavile modne piste kada su dizajneri predstavljali svoje kolekcije za ovu godinu. Osim toga, dva cvijeta kojima su joj prekrivene grudi su također trend. Mogla si vidjeti 3D cvijeće na odjeći slavnih i na Met Gali i na outfitima za druga događanja.

Vrijeme je za ljetne haljine! Top 15 slatkih haljina za svaki dan iz Manga Ljetne haljine iz Manga Ljetna haljina iz Manga - 16 Ljetna haljina iz Manga - 14 +12 Ljetna haljina iz Manga - 13

Kendall Jenner haljina Moda trend haljina o kojoj se priča gola haljina haljina iluzija

Još vijesti