Galerija Addison Rae - 1 Addison Rae - 2 Addison Rae - 3 +2 Addison Rae - 4

Addison Rae je postala popularna na TikToku, pa se nakon toga okušala u glazbenoj industriji, a zatim i u filmskoj. Nigdje nije ostala predugo.

Veliko događanje Academy Museum Gala bio je događaj na kojem su za vikend bile brojne zvijezde. To je bilo THE mjesto u gradu. Brojne su slavne cure došle, ali jedna je influencerica uspjela pomesti konkurenciju i svojim outfitom zasjeniti i Kendall Jenner i Hailey Bieber. Ona je Addison Rae.

Ema Luketin Svečana izdanja Eme Luketin kao inspiracija za maturalnu: 8 puta kada je oduševila izgledom

Krenula je na TikToku gdje je bila jedna od prvih influencerica, a kasnije je s njega prešla na različita druga područja. Na ovom se događanju pojavila u goloj haljini s kojom je izgleda oduševila sve jer se o njenom looku ne prestaje pričati.

 

 

Ovakve haljine nekada znaju izgledati too much i pomalo napadno, ali u ovom slučaju s Addison ništa se od toga nije dogodilo. Ona izgleda apsolutno glamurozno! Haljina je od dizajnera Roberta Cavallija. Addison se pojavila na crvenom tepihu jer trenutno promovira svoj novi film „Thanksgiving“. Haljina i Addison su bile zvijezde večeri, nema sumnje.

Selena Gomez i Sofia Richie Slavne osobe koje imaju najbolji stil: Ljudi najviše obožavaju odjevne kombinacije ovih 10 poznatih cura

Addison Rae crveni tepih haljina gola haljina oduševila tiktokerica influencerica izgled dana

Još vijesti