Jenna Ortega i Zendaya

Održavanje svečanosti „Nagrada udruženja glumaca“ značilo je samo jedno, da će crvenim tepihom prodefilirati najveće holivudske zvijezde i pokazati svoje glamurozne kreacije.

Svi se uvijek srede za crveni tepih, ali pojedine su zvijezde baš posebno briljirale. Tko je to bio bolji od najboljih? Krenimo redom!

Jenna Ortega

Popularna Wednesday, iz istoimene Netflixove uspješnice, jučer je pokazala što je goth-glam. Nosila je potpuno crnu Versace haljinu i crne štikle s platformom. Izgled je upotpunila draguljima Tiffany & Co.

 

 

Zendaya

Mlada je glumica na jučerašnji crveni tepih donijela dašak starog holivudskog glamura. Haljina modne kuće Valentino nježno roze boje i i izvezena s mnoštvo cvjetova u donjem dijelu, savršeno je naglašavala njezinu figuru.

 

 

Cara Delevigne

Manekenka i zvijezda serije „The Only Murders ing the Building“ izgledala je kao vamp kraljica u crnom kombinezonu i plaštu modne kuće Caroline Herrera.

 

 

Angela Bassett

Glumica je oduševila u žutoj haljini sirena kroja modne kuće Giambatista Valli.

 

 

Jessica Chastain

Zvijezda serije „George & Tammy“ djelovala je poput princeze u haljini Zuhair Murad boje maline.

 

 

Ana de Armas

Na crvenom se tepihu pojavila u kreaciji Louis Vuittona. Haljina je imala vrlo duboki dekolte, s interesantnim detaljem – baršunastim mašnicama pričvršćenima na obje bretele.

 

 

 

Emily Blunt

Glumica je na crveni tepih donijela dašak proljeća u intenzivno crvenoj haljini izvezenoj ružičastim cvjetovima, koja joj je stajala kao salivena.

 

 

 

crveni tepih haljine s crvenog tepiha crveni tepih i nagrada udruženja glumaca jenna ortega Zendaya haljina dašak starog holuvura goth-glamur

Još vijesti