Galerija Lady Gaga 10.Lady Gaga 2019. na Golden Globes (vrijednost: 4.9 milijuna dolara) 9.Sofia Vergara 2013. na Emmyjima (vrijednost: 7 milijuna dolara) +7 8.Sandra Bullock 2014. na Oscarima (vrijednost: 8.2 milijuna dolara)

Njima je normalno nositi ovakve haljine i nakit, a mi bi se u jednom takvom outfitu bojali i pomaknuti da slučajno nešto ne uništimo. Kombinacija haljina i nakita je ove outfite dovela do najskupljih ikada.

Na crvenom tepihu moraju zablistati! Moraju se izdvojiti, moraju biti wow, mora se o njima pričati i završiti na listi najbolje odjevenih. Gotovo uvijek slavne odijevaju luksuzni dizajneri i posuđuju im haljine, cipele ili nakit za ovakve prilike. Kombinacija skupe haljine i luksuznog nakita s dijamantima može svakoga pretvoriti u princezu iz bajke. Neke su se pjevačice i glumice upisale u povijest sa svojim outfitima koje su nosile na crvenom tepihu. Izdvojili su se po vrijednosti.

Zendaya - 5 Top 10 Zendayinih haljina s crvenog tepiha koje želimo nositi na maturalnu

Ovo su najskuplji outfiti ikad, a najviše je tome pridonio nakit koji su ove slavne cure tada nosile. Na njima je u ovim prilikama bilo jako vrijedno drago kamenje. Tko su te pjevačica i glumice koje su po crvenom tepihu prošetale u najskupljim outfitima ikad? Donosimo ti top 10 – a na prvom ćeš mjestu vidjeti kako izgleda najskuplja odjevna kombinacija od 32 milijuna dolara. Pogledaj ih sve u galeriji iznad - krećemo s odbrojavanjem od desetog mjesta tj. najjeftinijeg outfita na ovoj listi.

Bella Hadid na crvenom tepihu Trikovi kojima se koriste slavni da na crvenom tepihu izgledaju top – ovih 8 iskoristi i ti za maturalnu

crveni tepih red_carpet najskuplji outfiti slavni najskuplje odjevne kombinacije s crvenog tepiha nakit haljine

Još vijesti