Galerija Little Mix - 4 Little Mix - 7 Little Mix - 3 +4 Little Mix - 1

Otkad je Jesy Nelson napustila Little Mix, cure su u prilično nategnutim odnosima. Iako se prvo prikazivalo da je sve u redu i da je prijateljski napustila bend, kako vrijeme odmiče, jasno je da su odnosi između djevojaka prilično loši.

Little Mix su započele svoju novu turneju! Imaju odličan album koji predstavljaju na njoj i naravno da su fanovi oduševljeni. Ali turneja je tek počela i već se događaju drame! Već je sada prošlo dosta vremena otkad je Jesy Nelson napustila grupu, ali iako više nije tu, neki smatraju da bi preostali trojac trebao na neki način i dalje biti u okej odnosu s Jesy, ali cure se ponašaju kao da ona nikada nije niti postojala, piše The Sun.

little mix i jesy 'Otpisale' su ju do kraja nakon ovoga: Cure iz Little Mixa i službeno prestale glumiti da su si dobre s Jesy

Naravno da su morale preurediti sve stare pjesme i stihove koje je pjevala Jesy podijeliti međusobno, ali sada su pokazale koliko su daleko spremne ići da ju izbrišu iz Little Mixa kao da nikada nije niti postojala. Društvenim se mrežama širi video u kojem su promijenile stihove pjesme 'iz starog razdoblja'. Točnije, na pjesmi 'Gloves Up'.

Tekst ide 'Legend of the four divas', ali cure sada po novom pjevaju 'Legend of the three divas'. Toliko su ju odlučile izbaciti u potpunosti da su promijenile i ovakvu sitnicu. Ovo je samo još jedan od dokaza koji jasno govore da se između njih dogodilo puno više nego što žele otkriti javnosti. Jasno su odmah na početku turneje dale do znanja da Jesy za njih ne postoji i nikada nije niti postojala. Sigurno joj neće biti drago ovo vidjeti!

Slika nije pronađena Little Mix cure nemaju milosti: U novoj pjesmi očigledno napadaju Jesy koja ih je napustila

Little Mix grupa Jesy Nelson Svađa raspad benda