little mix i jesy

Cijelo vrijeme oprezno idu oko cijele situacije s odlaskom Jesy iz grupe, ali u posljednje su vrijeme sve manje oprezne i javno pokazuju svoje osjećaje o njoj. Nema više glumatanja da su si dobre.

Odmah nakon što je Jesy otišla iz Little Mixa, sve se činilo dobro i kao da se radi o prijateljskom razlazu, da su si cure i dalje dobro, da je Jesy to napravila radi svog mentalnog zdravlja i jer joj treba mala pauza. Međutim, kako vrijeme odmiče, jasno je da je to samo bio razlog za javnost i da je situacija puno drugačija i puno manje prijateljska. Bilo je to sve samo predstava za javnost.

Trojka koja je ostala Little Mix svojim je posljednjim potezom jasno dala do znanja da su otpisale Jesy, ne samo kao dio grupe, već i u potpunosti. Prije par dana Jesy je objavila svoju prvu solo pjesmu 'Boyz' - i odmah dan nakon, Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards i Jade Thirlwall su otpratile na Instagramu Jesy. Čak i korisnički račun koji je Perrie napravila za svog psa, otpratio je Jesy.

To se dogodilo nakon što je Jesy između ostalog obrisala sve objave sa svog profila iz 'ere prije' i otpratila SVE osim P Diddyja i Nicki Minaj, s kojima ima suradnju na novoj pjesmi. Osim toga, Jesy je zbog novog spota dobila i puno kritika i negativnih komentara zbog blackfishinga.

Pogledajte još:

Little Mix cure nemaju milosti: U novoj pjesmi očigledno napadaju Jesy koja ih je napustilaLittle Mix drama podijelila fanove: Dobile su svoje voštane figure – ali jedan je propust svima upao u oko

Kako će izgledati Stormi kada odraste? Spojila je lica Kylie i Travisa – evo rezultata

drama razlaz little mixa Little Mix Jesy Nelson

Još vijesti