Slika nije pronađena

Kada nekoga slušamo i volimo njegovu glazbu, tužno je kada taj glazbenik odluči uzeti pauzu ili otići sa scene. Iako Little Mix nisu najavile da odlaze, dvije članice su objavile jako velike promjene koje im se spremaju u životu, a koje će utjecati na grupu.

Prije nekog vremena, Little Mix je napustila jedna članica, Jesy. Izjavila je da joj treba vremena za sebe i neke svoje projekte, a kasnije je otkrila i da se u grupi osjećala mentalno jako loše. Iako je rekla da nije otišla zauvijek, po izjavama koje daje u intervjuima od izlaska, čini se da joj je ovako puno bolje i teško je zamisliti da bi se vratila. Sada stižu još dvije velike i sretne vijesti. Najprije Leigh-Anne, a sada i Perrie, objavile su da su trudne! Obje su iznenadile ovim vijestima u posljednjih tjedan dana. Fanovi ne mogu biti sretniji zbog djevojaka.

Baby boom u ovoj ženskoj grupi je prava slatka vijest, ali što to znači za Little Mix kao grupu? Prvi hit 'Confetti' koji su objavile nakon odlaska Jesy je pravi hit, samo tjedan dana nakon objave, spot već ima preko 11 milijuna pregleda. Sve glazbene aktivnosti će se sada sigurno usporiti, kao i staviti na pauziranje neki veći projekti.

Na novu glazbu ili turneje fanovi će sigurno morati čekati dulje nego što su to mislili, a iako cure nisu komentirale što će to značiti za Little Mix, vjerojatno se neće odmah vratiti uobičajenim glazbenim aktivnostima.

Pogledajte još:

Previše kiča ili baš taman? Albina je otkrila kako će izgledati na nastupu na Eurosongu [FOTO]

Kylie Jenner iznenadila frizurom koju ili voliš ili mrziš – kako se tebi čini?

Od J.Lo do Dua Lipe: Kako popularni celebovi izgledaju kada skinu šminku i frizuru?

grupa članice Little Mix vijesti

Još vijesti