Slika nije pronađena

Fanovi neće biti presretni s informacijama koje se već neko vrijeme šire. Iako je prvo samo jedna članica grupe najavila da odlazi iz Little Mixa, već se priča da je to kraj i da i ostale cure idu u solo vode.

Nije se dogodila nikakva svađa niti drama, već jednostavno život. Jedna od članica, Jesy Nelson, objavila je jučer tužnu vijest za sve fanove, a to je da zbog zdravstvenih razloga napušta Little Mix. Nakon te njene objave, došle su informacije da i druge cure planiraju solo projekte i da je to za sada to od Little Mixa. Još svi nisu preboljeli ni raspad One Directiona, a sada stiže novi.

Iza zastora se već neko vrijeme pričalo o ovome i cure su krenule istraživati u kojem bi smjeru mogle ići njihove solo karijere nakon raspada grupe. Kada im istekne postojeći ugovor, to će biti to. Međutim, ipak nije sve tako crno, jer možda ima nade da ćemo imati u budućnosti priliku čuti i vidjeti cure ponovno u ovom sastavu. Iako se sada žele baviti svojim projektima, mogao bi se sklopiti ugovor kojim će se ponovno okupiti kako bi radile i na nekim zajedničkim glazbenim projektima, pa čak i išle na turneje. Tako je nešto moguće, pogotovo jer su se razišle bez ikakvih svađa, dapače, podržavaju se međusobono i dalje i nema hejta.

Foto: Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Pjesma koja garantirano podiže raspoloženje - jedna je za to najučinkovitija! Evo koja

DRAMA! Ovi su pjevači kroz svoje pjesme bacili hejt na nekog drugog glazbenika – i nisu to skrivali

Pjevači koji ne mogu ni smisliti neku svoju pjesmu: Mi ih obožavamo, a oni iako ih pjevaju - MRZE

grupa raspad Little Mix ženska grupa Jesy Nelson

Još vijesti