Slika nije pronađena

Činilo se kao da je s curama iz Little Mixa sve dobro i nakon što ih je napustila jedna članica, kao da su ostale u dobrim i prijateljskim odnosima, ali nova pjesma koju spremaju govori drugačije.

Drama na vidiku! Prošlo je već neko vrijeme otkad je grupu napustila jedna članica, Jesy Nelson, a iako je sve odigrano kao da to nije big deal i da je Jesy otišla jer joj treba odmor i vrijeme za nju…čini se da ipak nije tako. Nije trebalo dugo da nakon razlaza Jesy počne raditi na solo karijeri, cure su ju počele micati iz objava, a sada je najavljena i nova pjesma 'Cut You Off'. Da, pjesma može biti o bivšoj ljubavi i bivšem dečku kojeg trebaš maknut iz života, međutim, tekst i stvari koje su cure ispričale u intervjuu fanovima su dale malo drugačiju vibru.

Pričale su kako je pisanje ove pjesme bila svojevrsna terapija, sigurna zona u kojoj mogu reći sve svoje osjećaje i pretočiti ih u pjesmu. Kao i da su ju napisale prije nekoliko mjeseci. S obzirom da su sve tri članice u dugim, dobrim i čvrstim vezama, nema smisla da sada odjednom trebaju izbaciti iz sebe sve što misle o nekom bivšem. Stihovi koji su izašli za sada i koji su odali da se ipak nisu razišle s Jesy baš tako prijateljski su sljedeći:

'How, how do we get here?
It used to be so good
Nothing last forever, but I really thought we could
I know there'll be tears
But it's worth a broken heart
If I can't protect my energy, I gotta cut you off'

Pjesma još nije izašla u potpunosti, ali ovaj dio koji je…svi su uvjereni da nema drugog objašnjenja nego da je pjesma o Jesy. Naravno da to neće otvoreno priznati, ali sve što su rekle i što se zna, navodi u tom smjeru.

Pogledajte još:

Little Mix drama podijelila fanove: Dobile su svoje voštane figure – ali jedan je propust svima upao u oko

Od TikToka do zlatnog gumba na Supertalentu: Ova 18-godišnjakinja je pomela konkurenciju

Poznata celebrity zvijezda izbacila kolekciju badića – reakcije nezadovoljnih kupaca već stižu

drama napad na jesy nova pjesma Little Mix

Još vijesti