Galerija Ariana Grande - 1 Ariana Grande - 2 Ariana Grande - 3 +3 Ariana Grande - 4

Diva Ariana Grande je uvijek posebna, a nije razočarala niti odjevnom kombinacijom koju je nosila na bratovo vjenčanje prošli tjedan. Radi se o dizajnerskom komadu, a neki se pitaju je li to baš primjereno za vjenčanje.

Arianin brat Frankie i njegov dečko Hale Leon vjenčali su se prošli tjedan i naravno da je tu bila i seka Ariana. Ona na svom Instagramu nije podijelila fotke s vjenčanja, ali je zato njen outfit pokazao netko drugi. Vera Wang! Čiju je odjevnu kombinaciju Ari nosila.

Bieberovi i Ariana Grande Najčudnijih 7 zahtjeva slavnih osoba: Bieber želi da ga hrane, a Ariana da ju se nosi okolo

Nije bila u haljini već u kompletu koji se sastojao od duge suknje i topića koji izgleda više kao grudnjak nego majica.

 

 

Cijeli je outfit upotpunila velikom mašnom na kosi! Naravno da je bila prezgodna, ali pitanje je koliko je to baš outfit za vjenčanje. Ne izgleda baš primjereno, ali toliko joj dobro stoji i baš izgleda kao outfit skrojen za Arianu da jednostavno nema veze. Navodno je vjenčanje imalo Star Wars tematiku pa ako se gleda na taj način, Arianina kombinacija izgleda kao da je pogodila temu. I naravno, mladoženje su izgledali apsolutno preslatko!

 

 

Ako trebaš ići ovo ljeto na neko vjenčanje, Ari ti može biti inspiracija. Umjesto da nosiš haljinu, suknja i topić (dobro, možda ne baš ovakav) mogu biti super ideja da izgledaš drugačije i da ti bude udobnije ako nisi baš fan haljina.

Kim Kardashian Kim i njezine modne kombinacije u kojima se nije mogla normalno kretati – zbog nekih nije išla ni na wc

Ariana Grande outfit za vjenčanje Moda slavni

Još vijesti